Tonnerre-helikopterikantaja lähetettiin Korsikalle potilaiden evakuointiin Covid-19: stä

Viime perjantaina, artikkelissa, joka on omistettu huhuille, jotka kiertävät asevoimien ympärillä koronavirusepidemian yhteydessä, päätelimme, että lisäsotilaallisten keinojen käyttäminen tilanteen hallitsemiseksi Ranskan ulkopuolella oli todennäköisesti välitöntä. Potilaiden kuljettamiseen käytettävien Morphée-sarjojen kanssa käytettyjen säiliöalusten lisäksi olemme ennen kaikkea maininneet amfibiohelikopterikantajien (PHA) käytön, joiden sairaalatilat ovat erityisen hyvin varusteltuja.

Seuraavana päivänä opimme asevoimien ministeriöltä, että ensimmäisen PHA: n, Tonnerren, oli tarkoitus poistua illalla Toulonista osallistuakseen Covid-19-potilaiden evakuointiin Korsikalle. Hyppy Thunderille, mutta jonka avulla voidaan kuljettaa paljon enemmän potilaita samanaikaisesti kuin Morphéen lentokone, välttäen samalla siviililauttojen käyttöä, joita ei ole lainkaan varustettu tämän tyyppiseen lääketieteelliseen evakuointiin. Ennen kaikkea potilaiden kuljettaminen Marseillen sairaaloihin mahdollistaa ruuhkia jonkin aikaa Ajaccion sairaalassa, jonka kapasiteetti on lähellä kylläisyyttä.

Tonnerre Corse News Defense | Amfibiohyökkäys | Lentokoneiden tankkerit
Kun Tonnerre on puuttunut hirmumyrsky Irman ja Idai-syklonin uhrien pelastamiseen, hän on säännöllinen humanitaarinen

Amfibiohelikopterikantajien sairaalakapasiteetti


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Amfibiohyökkäys | Tankkeri lentokone

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit