Saksa olisi valmis tilaamaan 90 Typhoon ja 45 Super Hornetsia Tornadon tilalle

Selon le tiedotuspaikka Handelsblatt.comSaksan puolustusministeriön sisäisen suunnitelman perusteella ministeri Annegret Kramp-Karrenbauer olisi hyväksynyt 90 Eurofighterin hankinnan Typhoon eurooppalaiselta valmistajalta Airbus DS:ltä sekä 45 Super Hornet -lentokonetta amerikkalaiselta Boeingilta korvatakseen edelleen käytössä olevan 85 Panavia Tornadon Luftwaffella. Tämä päätös, jota ei ole vielä julkistettu, antaisi Saksan ilmavoimille mahdollisuuden lähettää lopulta lähes 280 taistelukonetta, 45 enemmän kuin edellisessä suunnitelmassa oli suunniteltu. Ellei 90 Typhoon ilmoitetut eivät sisällä lentokoneita, jotka on tarkoitettu korvaamaan Eurofighters of Tranche I -lentokoneita, jotka eivät voi kehittyä ja joista korvaamalla Typhoon Berliini on jo ilmoittanut erästä IV.

Konkreettisesti Berliini näyttää antaneen periksi Washingtonille, joka oli ilmoittanut, ettei se aio kuljettaa 61 Nato-maahan (Saksa, Italia, Alankomaat, Belgia ja Turkki) sijoitettua painovoimapommia B5 Euroopan laitteistoon. Typhoon, kuten tapahtui 80-luvulla Tornadon kohdalla. Säilyttääkseen tietynlaisen pelotteen ja säilyttääkseen asemansa Natossa, Siksi Berliini suostui valitsemaan F / A 18 E / F Super Hornetin, amerikkalainen kone, vaikka viimeksi mainittu ei vielä pysty kuljettamaan tätä ammusta. Lisäksi Berliini aikoo luovuttaa sähköisen sodankäynnin ja ilmapuolustuksen poistotoimet 15 EA-18G Growlerille, Yhdysvaltain laivaston ja Australian palveluksessa olevalle Super Hornetin sähköiselle sodankäynnille.

EA18G Growler Us Navy Defense Uutiset | Saksa | Ydinaseet
EA18 Growler on länsimaiden menestynein elektronisen sodankäynnin laite

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Saksa | Ydinaseet

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit