Amerikkalainen lentokuljettaja USS Theodore Roosevelt telakoi Guamissa Covid-19: n takia

Yksi kahdesta Intian ja Tyynenmeren alueella sijaitsevasta amerikkalaisesta lentotukialuksesta, USS Theodore Roosevelt, on juuri saapunut Yhdysvaltain meritukikohtaan Guamin saarella telakoitavaksi sen jälkeen, kun 23 miehistön jäsenestä oli positiivinen Covid19-koronavirus. Guamissa 117.000 5000 tonnin suuruisella lentotukialuksella testataan 712 miehistön jäsentä, jotta epidemia pysyisi aluksella mahdollisuuksien mukaan, ja vältettäisiin Diamond Princessin vastaava skenaario, tämä risteilyalus, joka maailmanlaajuisen epidemian alkaessa 10 matkustajaa ja miehistöä on saanut tartunnan, joista kymmenen odotetaan kuolevan infektioon.

Tiistaina 24. maaliskuuta kolmella merimiehellä oli positiivinen Covid-3-testi amerikkalaisen lentotukialuksen parissa, ja luku nousi seuraavana päivänä kahdeksaan. Yhdysvaltain laivasto lähetti kiireellisesti lisää testipakkauksia alukselle, mutta epidemian nopeaan leviämiseen viittaavien tapausten määrän kasvu, alus suunnattiin Guamin saarelle tai kaikille sen jäsenille miehistöjä voidaan testata ja tartunnan saaneet ihmiset asettaa karanteeniin tai hoitaa, jos heille ilmaantuu oireita.

Guamin laivastotukikohta Uutiset Puolustus | Sotilaalliset laivaston rakenteet | YHDYSVALLAT
Okinawan ohella Guamin merivoimien tukikohta on yksi tärkeimmistä tukipisteistä Yhdysvaltain laivastolle Länsi-Tyynenmeren alueella.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Sotilaallinen laivaston rakentaminen | YHDYSVALLAT

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit