AH-64E Apache -taisteluhelikopterit kokeilevat käsiään merihyökkäyksissä Persianlahdella

Muutama päivä sitten, mainitsimme Yhdysvaltain merivoimien ja Yhdysvaltain ilmavoimien yhdessä Persianlahdella suorittamat testit osoittaa AC-130-ampuma-aluksen meren hyökkäysvalmiuksia. Viime aikoina Yhdysvaltain merivoimat viestivät Samanlaisia ​​testejä tehtiin yhteistyössä Yhdysvaltain armeijan ja sen AH-64E Apache -helikopterien kanssa.

Jälleen kerran nämä mielenosoitukset, jotka Persianlahdella sijaitsevat yksiköt ovat suorittaneet, palvelevat ennen kaikkea hyvin todellista uhkaa. Itse asiassa, Iranista tulevat pienten veneiden parvet aiheuttavat nykyään vaaran siviili-merenkulun, amerikkalaisten sijoitusten ja naapurimaiden, etenkin saudien, öljy-etujen suhteen. Olipa kyse laivoista, miinanraivajista tai etäkäyttöisistä itsemurha-aluksista, kaikkien näiden uhkien torjuminen vaatii reagoivia ja liikkuvia keinoja ottaa käyttöön suuri joukko pienaseita.

Apache ESB Defense News | Usean verkkotunnuksen sitoumukset | YHDYSVALLAT
ESB-3 Lewis B.Puller nähtiin Persianlahdella maaliskuussa 2020 Apache- ja Balckhawk-helikoptereiden ollessa aluksella (Kuva: US Army Spc. Cody Rich)

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Usean verkkotunnuksen sitoumukset | YHDYSVALLAT

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit