Sotilasvoimat näyttävät lihaksensa koronavirusepidemian takia

Nykyinen koronaviruspandemia, joka vaikuttaa nyt koko planeetalle, ei näytä pysäyttävän maailman asioita. Päinvastoin, voisi jopa väittää, että nykyinen terveyskriisi kiihdyttää useita tähän mennessä lepääviä poliittisia ja diplomaattisia kriisejä. Vaikka globaali taloudellinen aktiviteetti hidastuu ja öljyn hinta ei ole koskaan ollut alhaisempi 2000-luvun alusta, jotkut maat näkevät sen mahdollisuutena ratkaista erimielisyydet naapureidensa kanssa. Vielä toiset pyrkivät muistuttamaan maailmaa siitä, että he pysyvät vartijanaan jälleenvakuutustoimenpiteiden avulla. Viimeinkin kaikki pyrkivät vahvistamaan, että heidän voimansa on vahingoittumaton, myös sotilaallisten harjoitusten ja liikkeiden avulla.

Kaikilla mantereilla se on nyt sama kuvio, jota on näytetty muutaman viikon ajan. niin ettäCovid-19-epidemian seurauksena uhkaava talouskriisi, jotkut valtion toimijat ja terroristiryhmät yrittävät tarttua tilaisuuteen ja nähdä, miten tilanne voisi kehittyä heidän edukseen. Sitä vastoin suuret sotilaalliset ja diplomaattiset voimat, etenkin lännessä, pyrkivät vakuuttamaan väestönsä ja liittolaisensa sotilaallisten kykyjensä ylläpitämisestä muistuttamalla vastustajiaan rajoista, joita ei saa ylittää.

Toiminta jatkuu


LOGO meta Defense 70 analysoi puolustusta | Joukkojen sijoittaminen - Jälleenvakuutus | YHDYSVALLAT

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit