10.000 2 Facebook-tilaajaa XNUMX viikossa englanninkielisestä Meta-Defense-versiosta

Vain 2 viikkoa sen julkaisun jälkeen englanninkielinen versio Meta-Defense -palvelun manuaalisella korjauksella on jo valtava menestys, etenkin Facebookissa tai palvelu on rekisteröinyt enemmän kuin yhden0.000 "tykkää" vain 12 päivässä. Huolimatta nykyisen pandemian aiheuttamasta hitaasta tiedosta, Meta-Defense -lehden toimituksellinen sijoitus vakuuttaa edelleen, sillä julkaisumme ovat edelleen Facebookissa onnistuneita, jotta voimme tasapainottaa toimintaedellytyksiä tai jopa ylittää uutisten tenorit. Anglosaksinen puolustus, kuten Defense News, Defense One tai Global Defense.

Kuvakaappaus 2020 04 07 klo 18.44.21 Meta-Defense
Meta-Défensen suorituskyvyn vertailu Facebookin tärkeimpään anglosaksiiseen digitaaliseen mediaan

Menestyksen pohjalta Meta-Defense julkaisee lähipäivinä italiankielisen version ja saksankielisen version, aina manuaalisen käännöksen avulla. Nykyään Meta-Defense ylittää 28.000 XNUMX sosiaalista tilaajaa Facebookissa ja yhtä monta LinkedInissä, joten se on puolustusalan digitaalinen eurooppalainen media.

Kuvakaappaus 2020 04 07 klo 18.57.21 Meta-Defense
Julkaistut artikkelit kirjaavat monia myönteisiä reaktioita ja monia osakkeita.

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit