Japanissa on alusten ja ilma-alusten vastaisia ​​ohjusakkuja Kiinan hyökkäyksien torjumiseksi Taiwanin ja Okinawan välillä

Viime viikkoina Kiinan kansantasavalta ja Taiwan ovat ketjuttaneet voimankäytön sen jälkeen kun Washington julisti TAIPEI-lain. Kiinan merivoimien ja ilma-alusten sijoitusten vahvistaminen Itä-Kiinan merellä huolestuttaa kuitenkin myös Tokiota, joka on sijoittanut Miyakon saarelle useita maanpuolustusvoimiensa ohjusyksiköitä (JGSDF). Siirrettävät ammuntaympäristöt Sen vuoksi tyypin 12 alusten vastaiset ohjukset ja tyypin 03 ilma-aluksen ohjukset otettiin käyttöön hallita Kiinan käyttöönottoja Taiwanin ja Japanin Okinawan prefektuurin välillä.

Jos Taiwanin läheisyys Manner-Kiinaan on yleisesti tiedossa, eurooppalaiset tarkkailijat voivat joskus unohtaa, että Taiwan on myös hyvin lähellä Japania tai ainakin sen länsimaisimpia saaria. Jos 600 km erillään Taiwanista Okinawasta, Miyakon saari on vain 330 km: n päässä ja Yonaguni on vain 110 km: n päässä Taiwanista. Tokiossa ohjusakkujen käyttöönotto alueella auttaa vahvistamaan suvereniteettinsa näillä alueilla, muun muassa sillä, että niillä on keinot hallita aktiivisesti niiden taloudellisen yksinoikeuden vyöhykettä.

Tyypin 12 laivantorjunta JGSDF News Defense | Ilmapuolustus | rannikon puolustus
Ilma-aluksen ohjuksen laukaisujärjestelmä, tyyppi 03. Japanin ohjus on suorituskyvyn suhteen samassa luokassa kuin amerikkalainen PAC-3.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Ilmatorjunta | Rannikkopuolustus

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit