Covid-19: Thaimaa voisi pysäyttää sotilaalliset yritysostot yli vuoden

Koronaviruspandemian aiheuttaman kriisin vuoksi Thaimaa voi lykätä sitä myöhempään ajankohtaan osa sen tärkeimmistä puolustusmenoista, mukaan lukien sukellusveneohjelma Kiinan kanssa. Tämä armeijan hankintojen keskeytyminen ei kuitenkaan johdu maan terveystilanteesta, vaan pikemminkin taloudellisista ja poliittisista näkökohdista.

Terveyden kannalta Thaimaa on todellakin ollut suhteellisen koronavirusiepidemia ei juurikaan vaikuta siihen joka osui Kiinaan kovasti. Tällä hetkellä vain noin kolmekymmentä ihmistä on kuollut SARS-CoV-2: sta Thaimaassa, toistaiseksi yli 60.000 2002: lla Euroopassa. Maa, joka kärsi SARSista jo vuonna XNUMX, näyttää siltä, ​​että se on nopeasti ottanut käyttöön toimenpiteitä väestön suojelemiseksi.

Kuten muualla maailmassa, nämä suojatoimenpiteet ovat olleet mahdollisia vain rajoittamalla ihmisten välistä vuorovaikutusta ja siten suurinta osaa maan paikallisesta toiminnasta. Taloudelliselta kannalta vielä pahempaa on, että epidemian maailmanlaajuinen laajuus on kuivannut kaksi maan tärkeintä tulonlähdettä: matkailu ja teollisuustuotteiden (elektroniikka, tietokoneet, tekstiilit) vienti. Thaimaa on vakiintunut maailmantalouteen, ja se voi kärsiä vain maailmanlaajuisesta terveyskriisistä, vaikka koronavirusepidemia on hallinnassa sen alueella.

Thaimaa Coronavirus News Defense | Armeijan budjetit ja puolustusponnistelut | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt
Koronaviruspandemia ei toistaiseksi vaikuta Kaakkois-Aasiaan. Epidemian taloudelliset ja poliittiset seuraukset ovat kuitenkin erityisen dramaattisia.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit