Ja jos saksalaiset superhornetsit aloittivat jonain päivänä ranskalaisen lentokoneen

Muutama viikko sitten, tietoja Saksasta näytti osoittavan, että Luftwaffe saattaa päättää korvata jäljellä olevat Panavia Tornado -hävittäjäpommittajansa 90 uuden Eurofighterin sekalaivastolla. Typhoon ja 45 Super Hornetia amerikkalaiselta Boeingilta. Hyvin nopeasti, tiedot saa saksalaiset teollisuusyritykset ja ammattiliitot reagoimaan, jotka näkevät tässä Super Hornet -kaupassa puutteen ilmeisesti Saksan ilmailuteollisuudelle. Uutiset ovat sitäkin huolestuttavampia, että tällainen hankinta heikentää Saksan poliittisia ja teollisia investointeja eurooppalaiseen FCAS-ohjelmaan, jota toteutetaan yhdessä Ranskan ja Espanjan kanssa ja jonka tarkoituksena on synnyttää NGF, uusi eurooppalainen varkametsästäjä.

Jos on kuitenkin häpeä nähdä Euroopan maa, joka valitsee amerikkalaiset laitteet, vaikka eurooppalaisia ​​ja kansallisia tuotteita voisi olla saatavilla, Saksan ostama Super Hornets voi olla mahdollisuus Puolustus Euroopassa. Itse asiassa Super Hornets ja Growler (Super Hornetin sähköinen sodankäyntiversio), jotka Saksa voisi ostaa, ovat merilentokoneita, jotka ovat täysin yhteensopivia ranskalaisen lentotukialuksen Charles de Gaullen kanssa. Voisimmeko sitten kuvitella, että amerikkalaisten hävittäjien hankkiminen edistäisi Euroopan merivoimien lentokyvyn aloittamista?

Dassault Aviation Germanyn esittämä FCAS-malli | Sotilasliitot | Puolustusanalyysi
NGF-FCAS: n ensimmäinen malli esiteltiin Euronavalissa 2018. Siitä lähtien lentokoneen yleinen muoto on muuttunut paljon, mutta NGF: n tulisi olla yhteensopiva lentotukialusten käyttöönoton kanssa. Toistaiseksi tämä kyky kiinnostaa vain Ranskan laivastoa, vaikka mahdollisuudet Saksalle ja Espanjalle todellakin ovat olemassa.

Tornadon korvaamiskysymys


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Saksa | Sotilaalliset liitot | Puolustusanalyysi

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit