Vireillä T-7A Red Hawk, USAF vuokraa ylimääräisiä edistyneitä koulutuslentokoneita

Syyskuussa 2018 USAF valitsi Boeingin ja Saabin tarjouksen suunnitella uusi edistyksellinen kouluttajakone osana TX-ohjelmaa. Noin 350 T-7A Red Hawk on suunniteltu yhteensä sekä noin viisikymmentä simulaattoria. Uuden lentokoneen ei kuitenkaan pitäisi olla toiminnassa ennen vuotta 2024. Siihen mennessä Yhdysvaltain ilmavoimat aikovat kuitenkin muuttaa radikaalisti lentäjiensä koulutusohjelmaa. Uusien laitteiden ja menettelyjen testaamiseksi USAF: n tulisi pian vuokrata pieni määrä lentokoneita, joiden kapasiteetti on samanlainen kuin T-7 Red Hawkin. Ironista kyllä, juuri TX-kilpailun hävinneet laitteet katsotaan nyt osana tätä RFX-nimistä vuokraohjelmaa.

Maaliskuun loppuun asti se on suunnitellun Korean KAI: n T-50 Yhdysvaltain Hillwood Aviation -yhtiön kanssa tehdyn sopimuksen nojalla. Teksasissa toimiva yritys olisi ostanut tai vuokrannut Etelä-Koreassa neljästä kahdeksaan T-50 Golden Eagles -laivaston toimittamaan 3000–4500 lentotuntia USAF: lle viiden vuoden aikana. Muistutuksena on, että Lockheed Martinin ja KAI: n tarjoama T-50A Golden Eagle oli tulevan T-7A Red Hawkin pääkilpailija Boeing / Saabilta osana TX: tä.

T 50 Golden Eagle News Defense | Koulutus- ja hyökkäyslentokoneita | Puolustusviestintä ja verkot
Osana TX-kilpailua Lockheed Martin oli muokannut kahta T-50-mallia USAF-kriteerien mukaisesti. Lentokonetta voitaisiin viime kädessä käyttää kehittämään koulutusjärjestelmää, jossa Boeing T-7 toimii.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa.

Meta-Defense täyttää 5 vuotta!

LOGO meta Defense 114 Puolustusuutiset | Koulutus- ja hyökkäyslentokoneita | Viestintä- ja puolustusverkot

- 20% Classic- tai Premium-tilauksellasi koodilla Metanniv24

Tarjous voimassa 10.-20. uuden Classic- tai Premium-, vuosi- tai viikkotilauksen verkkotilaukselle Meta-Defense-verkkosivustolla.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit