Boeing aloittaa KC-46: n ja P-8: n tuotannon uudelleen kolmen viikon seisokin jälkeen

- Mainonta -

25 viime maaliskuussa, Boeing ilmoitti että se lopetti lentokoneiden tuotannon eri tuotantolaitoksillaan Puget Soundin alueella lähellä Seattlea. Covid-19-epidemia on todellakin vaikuttanut vakavasti Washingtonin osavaltioon, joka vaatii alueen tärkeimpien yritysten sulkemista. Boeingille tämä tarkoitti siviililentokoneiden, mutta myös niistä johdettujen sotilaslentokoneiden, kuten KC-46 Pegasus -tankkuri ja P-8 Poseidon -merivalvontalentokoneiden, tuotannon lopettamista.

Kolmen viikon sulkemisen jälkeen Pegasuksen linja Everettissä ja Poseidon Rentonissa käynnistettiin uudelleen tänä aamuna, vahvistetuilla terveystoimilla työntekijöiden turvallisuuden varmistamiseksi. Puolustustoiminnan elpymistä pidettiin todellakin kansallisen turvallisuuden kysymyksenä, koska hallitus vaati, että koronavirusepidemia ei pysäyttäisi Yhdysvaltojen puolustustoimia. Maaliskuun lopussa USA: n hankintavirkailija Will Roper oli todellakin ilmoittanut, että KC-46: n tuotantokatkon ei tulisi ylittää kuukautta, muuten USAF: llä olisi pitkällä aikavälillä vakavia logistisia ongelmia.

P 8 Poseidon C 130 Bourget 2017 Puolustusuutiset | Maritime Patrol Aviation | Lentokoneiden tankkerit
P-8: n ja KC-46: n tuotannon jatkamisen pitäisi vähentää logistista painetta Yhdysvaltain joukkoihin.

LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Maritime Patrol Aviation | Tankkeri lentokone

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

- Mainonta -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit