Venäjän ilma-alusten vastainen S350 -järjestelmä aloittaa palvelun täydentämään S400: ta

Ilma- ja ohjuspuolustus ovat epäilemättä yksi puolustusteollisuuden ja Venäjän joukkojen huippuosaamisen aloista. On sanottava, että kylmän sodan jälkeen ilma-aseet ja pitkän kantaman risteilyohjusten iskut ovat omalta osaltaan olleet länsimaisen sotavoiman etusijalla. Itse asiassa venäläiset joukot toteuttavat nyt vähintään kymmenkunta ohjuksia käyttävää liikkuvaa ilmatorjuntajärjestelmää, jotka vaihtelevat S400: sta Pantsir S2: een, mukaan lukien S300 ja Buk-järjestelmät.

Lännessä on yleistä suunnitella järjestelmä monipuoliseksi ja varmistaa suuri puolustusalue. Tämä pätee amerikkalaiseen Patriotiin, mutta myös ranskalais-italialaiseen SAMP / T Mambaan, joka tarjoaa puolustuksen muutamasta kilometristä yli 150 kilometriin. Siksi venäläiset järjestelmät ovat niin huonosti ymmärrettyjä, varsinkin tiedotusvälineiden, jopa joidenkin analyytikkojen ja armeijan keskuudessa. Venäjän ilma- ja ohjustorjunnan suunnittelu perustuu ennen kaikkea niiden välisten järjestelmien täydentävyyteen, olipa kyse etäisyydestä, korkeudesta, kohteiden luonteesta ja liikkuvuudesta. Lisäksi Venäjän ilmatorjunta on järjestetty kahteen erilliseen lohkoon, jotka tosin kommunikoivat, mutta joilla on hyvin erilaiset tehtävät.

S350 Vitiaz Defense uutiset | Ilmapuolustus | Venäjän federaatio
12 ohjuksella ajoneuvoa kohti S350-akussa on 24--48 käyttövalmiita ohjetta, mikä on kolminkertainen S300P: llä, jonka se korvaa.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Ilmatorjunta | Venäjän federaatio

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit