Yhdysvaltain puolustusministeriö haluaa vetää 2 lentotukialusta Yhdysvaltain laivastosta

Olemme toistaneet tämän laajasti täällä, Yhdysvaltain laivaston suunnittelemassa laivojen rakentamisessa tulevina vuosina on tällä hetkellä suurta epävarmuutta. Se on todellakin kiinni presidentti Trumpin vaatimusten välillä, jonka puolustusministeri Mark Esper otti käyttöön muodostaakseen vuodeksi 2030 355 aluksen laivasto (vastaan ​​293 tänään), Yhdysvaltain laivaston pääesikunnan tahto vahvistaa ja järkeistää pintalaivastoa lukujen kustannuksella, ja budjetti, joka on jo saavuttanut rajansaja joka ei nykyisissä olosuhteissa voi edistyä tulevina vuosina. Puolustusministeriön raportti eilen julkaistut tiedot lisäävät eroja Yhdysvaltojen poliittisen ja operatiivisen näkemyksen välillä suosittelemalla 2: n poistamista Yhdysvaltain laivaston 11 lentotukialuksesta ja perustamalla suuri robotti- tai alennettua miehistöä käyttävä kevyt laiva. Kiinan laivaston nousun edessä.

Vain tämän raportin muodot Mark Esperin kannattama strategia hänen saapumisestaan ​​puolustusministerin virkaan, nimittäin lisätä Yhdysvaltain laivaston määrää pienillä yksiköillä ja robottiyksiköillä, jotta hänen mukaansa voidaan lisätä laivaston reaktiivisuutta ja sen jakautumista maapallon meret. Tätä varten DoD-mietinnössä suositellaan paitsi kahden lentotukialuksen vetäytymistä myös raskaiden pinta-alusten eli risteilijöiden ja hävittäjien määrän pitämistä yli 2 yksikköön ja lentokoneiden määrän lisäämistä. pienet taisteluyksiköt, joissa oli 80 (55 LCS ja 35 FFG / X) 20: een, todennäköisesti lisäämällä 70 FFG / X-fregattia, joista LCS: llä on rajallisin operatiivinen etu konfliktin sattuessa. Jotta saavutettaisiin 15 aluksen presidentin tavoitteet, mietinnössä suositellaan lopulta 355 yksikön kevyiden, automaattisten tai alennetulla miehistöaluksilla varustetun laivaston perustamista. Kuten Predatorin tai Reaperin kaltaisten droonien tavoin, näillä automatisoiduilla merivoimien yksiköillä on se etu, että niillä on erittäin pitkä autonomia merellä ja logistinen ja inhimillinen jalanjälki, joten budjetti on hyvin pieni ja täyttävät siten rajoitukset. Yhdysvaltain laivaston edessä tänään, samalla kun alusten määrä lisääntyy "Pidä linjaa" Kiinan laivastoa vastaan, joka saavuttaa 500 yksikköä muutaman vuoden kuluessa.

LCS Independence News Defense | Armeijan budjetit ja puolustusponnistelut | Sotilaalliset laivaston rakenteet
LCS: llä (tässä Itsenäisyysluokassa) on alentunut aseistus, mikä rajoittaa huomattavasti niiden toimintakykyä voimakkaan konfliktin yhteydessä

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut | Sotilaalliset laivaston rakenteet

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit