Onko Nato-valmisteen strategialla edelleen merkitystä?

Selon le Saksalainen päivälehti Der Spiegel, Saksan puolustusministeri Annegret Kramp-Karrenbauer olisi ottanut suoraan yhteyttä amerikkalaiseen kollegaansa Mark Esperiin ilmoittamaan maansa aikomuksestaanostaa 30 F / A 18 E / F Super Hornet -hävittäjän suihkukoneita ja 15 EA-18G Growler elektronista sotalentoa, joka korvaa osittain Tornado-laivastonsa, joka on erikoistunut elektronisen sodankäynnin tehtäviin ja vastustavan ilmatorjuntapuolustuksen tukahduttamiseen, sekä ne, jotka ovat vastuussa NATOn ydinpelotteen pysyvyyden varmistamisesta kuljettamalla B-ydinpommia 61. Lukuisten lähteiden mukaan juuri tämä viimeinen kohta sai Saksan liittohallituksen suosimaan amerikkalaisen Boeingin Super Hornetia. Typhoon Airbus Defence & Space -yhtiöstä, kun Yhdysvaltain viranomaiset ilmoittivat, ettämukauttaminen Typhoon toteuttaakseen B61-pommin ei voitu harkita parhaimmillaan ennen vuosikymmentä.

Itse asiassa, kun F18 oli valittu varmistamaan ydinoperaatiot Naton hyväksi, Luftwaffella ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin lisätä tällaisten lentokoneiden laivastoa yhtenäisen joukkojen määrän varmistamiseksi. ylläpidon ja toteutuksen kannalta. Tämä selittää miksi; Sen sijaan, että varustettaisiin vain 15 F / A 18 F Super Hornetia muodostamaan saksalainen pelottajalaivue, laivastomuoto laajennettiin 30 Super Hornetiin ja 15 Growleriin uhraamalla Airbus DS: n ponnistelut prosessissa. sähköisen sodankäynnin alalla kehittää omaa Typhoon ECR.

typhoon ECR 1 Saksa | Puolustusanalyysi | Ydinaseet
Airbus DS oli ehdottanut versiota siitä Typhoon, The Typhoon ECR korvaa saksalaiset tornadot elektronisessa sodankäynnissä ja ilmatorjuntatehtävissä

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Saksa | Puolustusanalyysi | Ydinaseet

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit