Agility Prime -ohjelman avulla Yhdysvaltain ilmavoimat haluavat tulla merkittäväksi toimijaksi lentävien autojen alalla

- Mainonta -

27–1. Huhtikuutaer mai, USAF järjestää tapahtuman –Virtuaalinen koronavirusepidemia velvoittaa - ”Agility Prime”, joka on nimetty innovatiivisen ilmavoimien ohjelman mukaan, jonka tarkoituksena on hankkia ”lentäviä autoja” ja tukea amerikkalaisia ​​valmistajia, jotka haluavat investoida tähän toimintaan.

Agility Prime -ohjelman takana on todella piilotettu monia innovaatioita. Kaikentyyppisiin lentokoneisiin liittyvien teknisten näkökohtien lisäksi USA: n yhdysvaltalaisten yhdistysten tavoitteet ovat selvästi teollisia, ja niiden tavoitteena on kehittää huippuosaamiskeskus Amerikan maaperälle tulevien lentokoneiden markkinoille, sekä sekä siviili- että sotilasalan.

Lentävä auto: unelma?

Agility Prime -ohjelmaan kiinnitetty termi "Lentävä auto" herättää nostalgisesti 1980-luvun tieteiskirjallisuuselokuvia, jotka kuvittelivat, että 2000-luvun perheiden autotallissa olisi auto, joka voisi ihmeen taivuttaa vetovoiman lakeja. "Lentävän auton" taustalla oleva ajatus ei kuitenkaan tarkoita ajoneuvon, toisin sanoen henkilökohtaisen nelipyöräisen ajoneuvon, lentämistä, vaan yksinkertaisesti siviililentokoneen, joka kykenee tekemään ovimatkoja. käytti. Ei tarvitse matkustaa maanteitse lentokentälle tai helikopterikentälle: matkat tehdään suoraan kotoa yhdellä lentävällä ajoneuvolla tai yhdistämällä maantieajo ja lentokapasiteetti.

- Mainonta -
Skycar analysoi puolustusta | Automaatio | Liikenneilmailu
Mollerin Skycar on myynyt unelmia vuosia, mutta päättynyt jättimäiseen tekniseen vikaan. Ensimmäiset lentävät Jeep-konseptit ovat peräisin 1940-luvulta, mutta tähän saakka tämän tyyppinen ajoneuvo on onnistunut yhdistämään vain autojen ja lentokoneiden haitat eikä niiden edut.

LOGO meta Defense 70 analysoi puolustusta | Automaatio | Liikenneilmailu

75 % tästä artikkelista on vielä lukematta,
Tilaa päästäksesi siihen!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 6,90 €.


Uutiskirjeen tilaus

- Mainonta -

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit