Pakistan vastaanottaa ensimmäiset Kiinassa valmistetut VT4-raskasäiliöt

- Mainonta -

Kiinan teollisuus haluaa selvästi antaa vaikutelman puolustusteollisuuden rajoitetusta globaalista toiminnasta korostamalla sopimustensa toteuttamista joko kansallisten joukkojen tai puolustusvoimien hyväksi. viedä. Näin panssaroitujen ajoneuvojen valmistaja NORINCO, jota pidetään tänään maailman johtavana markkina-alueena, ilmoitti palkanneensa ensimmäisen erän toimittaminen Pakistanin tilaamille VT4-raskasäiliöille.

Vain vuosi sitten Pakistanin viranomaiset ilmoittivat tilauksesta 240 kiinalaiselle VT4-raskaalle säiliölle, PLA: n käytössä olevien Type 99 -säiliöiden vientiversiolle, yhdessä 340 venäläisen T90MS-raskaan säiliön vahvistamiseksi noin 350: n vahvistamiseksi. Kiinalaisen tyypin 90 johdetut Al Kahid -tankit ja Ukrainasta hankittu T80UD korvaavat noin 600 tyypin 59 ja 160 tyypin 69, vastaavasti Neuvostoliiton T54: stä ja T62: stä, pitkälle vanhentuneessa tilassa. Jos Norincon kanssa tehty tilaus sujui täydellisesti ja ensimmäiset panssaroidut ajoneuvot lähtivät sitten Islamabadiin, Moskovan tilauksella on ollut vakavia vaikeuksia.

VT4 on johdettu T99:stä, joka on käytössä APL News Defense | Sotilaalliset liitot | MBT-panssarivaunut
VT25 tarjoaa hyvän maaston liikkuvuuden, kun tehon ja painon suhde on 4 hv / tonni

LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Sotilasliitot | MBT-panssarivaunut

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.

- Mainonta -

Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit