Covid19-epidemian uhkaama Ison-Britannian ydinpelotus

Viime viikkoina olemme säännöllisesti käsitelleet dramaattisia seurauksia, joita koronavirusiepidemialla voi olla, kun virus kutsuu itsensä alukselle merellä. Ranskan ja Yhdysvaltojen lentoliikenteen harjoittajien tapaukset ovat olleet lehdistö kommentoi laajasti, mukaan lukien Meta-Défense. Joidenkin sukellusveneiden toiminta on kuitenkin myös pysähtynyt sen jälkeen, kun aluksella on havaittu tai epäilty useita Covid-19-tapauksia. Tämä pätee erityisesti Venäjällä, jossa nähtiin Oscar-II hänen miehistönsä karanteeniin, kun taas hollantilaisen sukellusveneen oli palattava satamaan, kun kahdeksan aluksella olevaa merimiestä teki sopimuksen koronaviruksesta.

Järjestelmällisesti aluksen tai sukellusveneen toiminnan keskeyttäminen vähentää väliaikaisesti kyseisen laivaston sotilaallista voimaa ilman vakavia seurauksia tällä hetkellä. Tilanne voi kuitenkin tulla paljon monimutkaisempi kuninkaalliselle laivastolle, joka voi kohdata tulevina viikkoina a keskeyttää täydellisesti ydinsukellusveneiden partiopallo-ohjusten laukaisimet (SSBN ranskaksi, SSBN englanniksi). Kuitenkin neljä Vanguard-luokan sukellusvenettä, jotka on varustettu Trident II -ohjuksilla, muodostavat koko Ison-Britannian ydinvoimavaran, koska Yhdistyneellä kuningaskunnalla ei enää ole ilmassa käytettäviä ydinpommeja tai maassa sijaitsevia ohjuksia.

960px HMS Victorious. 08 12 2003 MOD 45143491 Puolustusuutiset | Ydinaseet | Sukellusvenelaivasto
HMS Victorious on toinen neljästä Vanguard-luokan sukellusveneestä, jota seuraavat Vigilant ja Vengeance. Nämä SSBN: t voivat kuljettaa jopa 16 ballistista ohjusta Trident II.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Ydinaseet | Sukellusvenelaivasto

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit