Hypersonic-ohjuksista on tulossa Yhdysvaltain puolustusministeriön prioriteetti Kiinan uhan torjumiseksi.

Muutama viikko sitten, ennen aloittamista tutkimus lentotukialusten kestävyydestä Yhdysvaltain laivastossaYhdysvaltain puolustusministeri Mark Esper oli julkisesti kyseenalaistanut, onko lentotukialus korvattava samalla budjetilla 100 tai 200 hyperäänihyökkäyksellä varustetulla laivastolla Japanin alkuperäisen puolustuksen varmistamiseksi tai Etelä-Koreasta. Ajatus sai tietysti jalansijaa, koska verkkolähetyksen yhteydessä ilmavoimien Mitchell-instituutin yhdistyksen kanssa Mark Lewis, innovaation varajohtajan Mark Griffinin modernisointijohtaja ilmoitti perustavansa yksinomaan omistetun "sotahuoneen" nopea ja massiivinen käyttöönotto hyperääniaseista Yhdysvaltain armeijassa.

Pentagon rahoittaa nyt kolmea perheohjelmaa, joilla suunnitellaan, testataan ja otetaan käyttöön hyperääniaseita, riippuen siitä, laukaistaanko ne maasta vai lentokoneesta, ja käyttävätkö he rakettimoottoria ja hyperääniliitintä, tai Scramjet-tyyppinen aerobinen moottori. Toistaiseksi aerobinen perhe, jossa on kantoraketti, ei ole minkään kehityksen kohteena, ainakin julkisella alueella. Työ on jaettu Yhdysvaltain ilmavoimien (ARRW-ohjelma), Yhdysvaltain laivasto (CPS-ohjelma), Yhdysvaltain armeija (LRHW-ohjelma) ja Darpa (HAWC- ja HSW-ab-ohjelmat), joka on tällä hetkellä ainoa kehittäjä aerobisia ohjelmia.

ARRW-ohjus B52:n siiven alla Defense News | Yliääniset aseet ja ohjukset | Tykistö
Testataan ARRW-ohjelmaa Yhdysvaltain ilmavoimien B52: n ilmaan laukaisemalle nopean toiminnan aseelle

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Yliääniset aseet ja ohjukset | Tykistö

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit