Tulevat amerikkalaiset fregatit ovat italialaisia ​​FREMM-ryhmiä, ja ne häiritsevät perusteellisesti Yhdysvaltain laivaston kykyjä

me puhuimme viime viikonloppuna : Italian FREMM: n suunnittelu oli erinomaisessa asemassa voittaakseen Yhdysvaltain laivaston FFG / X-tarjouskilpailun, jonka oli tarkoitus alun perin valmistua vuoden lopussa. Se on nyt tehty! Yhdysvaltain laivasto on ilmoittanut valitsi Fincantieri Marinette Marinen ehdotuksen (FMM), jonka telakka on perustettu Wisconsinissa, valmistamaan ensimmäiset kymmenen FFG / X: tä.

Fincantierin valinta

Kuten mainitsimme viimeisessä artikkelissamme, Fincantieri Marinette Marine -valinnan valinta perusteltiin monilla tekijöillä. Poliittisesta näkökulmasta näytti olevan elintärkeää ylläpitää laivanrakennustehtäviä Marinettessa, Wisconsinissa. Toisin kuin muut amerikkalaiset telakat, jotka sijaitsevat melko taloudellisesti dynaamisilla alueilla Tyynenmeren ja Atlantin rannikolla, Marinette-telakka sijaitsee maan pohjoisosassa, Suurten järvien alueella, johon erityisesti vuoden 2008 talouskriisi vaikuttaa.

Lisäksi Wisconsinia pidetään avainvaltiona tämän vuoden marraskuussa pidettävissä tulevissa presidentinvaaleissa. Fincantierin ehdotuksen lisäksi, joka osti Marinette-telakan vuonna 2009, Lockheed Martin olisi voinut myös tarjota itsensä luonnollisena ehdokkaana FFG / X-ohjelmaan tarjoamalla fregattia, joka on johdettu sen Freedom-luokan rannikkoalueiden torjunta-aluksesta, joka myös rakennettiin Marinettessa. Amerikkalainen valmistaja kuitenkin mieluummin vetäytyi kilpailusta keskittyäkseen muihin ohjelmiin.

Fincantieri FFGX Analysis Defense | Puolustusteollisuuden konsolidointi | Sotilaalliset laivaston rakenteet
Tulevat amerikkalaiset fregatit ovat italialaisia ​​FREMMejä, ja ne muuttavat perusteellisesti Yhdysvaltain laivaston 3:n ominaisuuksia.

LOGO meta Defense 70 analysoi puolustusta | Teollisuuden konsolidointi Puolustus | Sotilaalliset laivaston rakenteet

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit