Boeing tarjoaa superkytkettyjä lentokoneita, jotka pystyvät torjumaan varkauden uhkia Super Hornet Block III: lla

Boeing julkaisi 8. toukokuuta videon, joka osoittaa ensimmäinen F / A-18F Super Hornet Block III poistuu tehtaalta. Esittelemällä lukuisia teknisiä kehityksiä, Block III: n pitäisi menestyä vuoden lopussa Super Hornet Block II, jonka viimeiset kopiot olivat toimitettu Yhdysvaltain laivastolle 17 viime huhtikuussa.

Tämä lentokone on ensimmäinen kahdesta Super Hornet Block III -lentokoneesta, jotka on tarkoitettu suorittamaan lentokokeita Yhdysvaltain laivaston hyväksi. Siksi se saa vähitellen kaikki lohkon III standardille ominaiset varusteet, jolloin ensimmäiset täysin varustetut lentokoneet voidaan toimittaa lähikuukausina. Verrattuna lohkoon II, joka varustaa massiivisesti Yhdysvaltain laivaston laivueet, lohkon III pitäisi tarjota monia parannuksia liitettävyyden, antureiden, käyttöliittymän ja autonomian suhteen.

Tehdasjulkaisu Super Hornet Block 3 -puolustusuutiset | Hävittäjäkoneet | Puolustusviestintä ja verkot
Ensimmäinen Super Hornet Block III, kun se poistui tehtaalta. Super Hornet Block II: n elinikä oli 6000 lentotuntia, ja se nousi 7500 tuntiin kunnostusohjelman ansiosta. Lohkon III elinikä on yli 9000 lentotuntia, sekä uusille lentokoneille että parannettaville lohkoille II.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Viestintä- ja puolustusverkot

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit