Huawein 5G-verkko voi vaarantaa Lontoon ja Washingtonin välisen sotilaallisen yhteistyön

Ennakolta ei ole yhteyttä siviili-5G-tietoliikenneverkon käyttöönoton ja kahden historiallisen kumppanin, kuten Yhdistyneen kuningaskunnan ja Yhdysvaltojen, välisiin puolustussopimuksiin. Yhdysvaltojen ja Kiinan välisen kauppasotatilanteessa Trumpin hallinto ei kuitenkaan jätä painostamaan lähimmistä liittolaisistaan ​​ja mahdollisiin vihollisiaan.

Comme raportoi Telegraph, tietty joukko amerikkalaisia ​​senaattoreita haluaisi sisällyttää NDAA: hon (kansallisen puolustusvaltuutuksen laki) lausekkeen, jolla kielletään lentokoneiden pysäköinti isäntämaan perusteilla ja vetoaa urakoitsijoihin, jotka ovat vaarassa sen 5G- ja 6G-verkoille. Ymmärrä sen mukaan, että nämä republikaanien kongressin jäsenet haluavat laillisesti kieltää sotilaallisten keinojen käytön maissa, joissa kehotetaan erityisesti Huaweia tai ZTE: tä suunnittelemaan 5G- ja Wifi-verkkonsa.

Huawei News Defense | Hävittäjäkoneet | Awacs ja elektroninen sodankäynti
Jos Huawein ja Googlen välinen kauppasota on ollut laajasti esillä yleislehdistössä, koska sillä on konkreettisia vaikutuksia Huawei-tuotteiden käyttäjiin, Huawein ja ZTC: n syrjäyttämisellä Yhdysvalloissa on myös ollut vakavia seurauksia puolustus.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Awacs ja elektroninen sodankäynti

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit