Pekingin varoituksista huolimatta Ranska osallistuu taiwanilaisten fregattien nykyaikaistamiseen

Tiedot analysoi yksityiskohtaisesti viime kuussa Naval News -sivusto, aina erittäin perillä: Taiwanin laivasto aikoo päivittää ranskalaista alkuperää olevia DAGAIE MK2 -vieheenheittimiä osana Kang Ding-fregattiensa modernisointia (ranskalaisten Lafayettien paikallinen versio). Kuten aina, mahdollisuus myydä aseita Taiwanille sai aikaan voimakkaita mielenosoituksia Pekingistä.

Uusimmat uutisetRanska olisi kuitenkin hylännyt Kiinan kehotukset muistuttaen, että DAGAIE-houkutuslaitteiden nykyaikaistaminen ei poikkea Ranskan diplomaattisesta asennosta, joka vahvistettiin vuoden 1994 ranskalais-kiinalaisen julistuksen puitteissa. merivoimien sijoitukset Formosan salmassa, Pariisi lähettää tänään uuden vahvan diplomaattisen viestin Taiwanille.

Pariisin ja Taipein välillä olemme kuitenkin edelleen hyvin kaukana 1990-luvun alun kuherruskuukaudesta, kun Ranska toimitti Taiwanille kuusi Lafayette-tyyppistä salaa fregattia sekä kuusikymmentä Mirage 2000-5 -taistelijaa, sitten pidettiin alueen parhaimpana tarttujina. Viimeisten kolmen vuosikymmenen aikana Pekingistä on tullut tärkeä talouskumppani Euroopan maille, erityisesti Ranskalle. Jos aseet myydään merkittävästi Taiwanille, Peking pystyy toteuttamaan merkittäviä kaupallisia kostotoimia, joten vain Yhdysvalloilla on nykyään tarvittava diplomaatti-, kaupallinen ja sotilaallinen valta kattamaan taiwanilaisten tarpeet.

Phalanx CIWS ja Bofors 40mm L70 Gun ROCN Di Hua PFG 1206 20151024 Puolustusuutiset | Optinen/IR-naamiointi | Sotilaalliset laivaston rakenteet
Jos taiwanilaiset fregatit perustuvat ranskalaiseen suunnitteluun, niiden taistelujärjestelmä on ensisijaisesti amerikkalainen ja sisältää yhä enemmän paikallisesti suunniteltuja laitteita. Näiden eri järjestelmien rinnakkaiselo on vuosien varrella aiheuttanut teknisiä ongelmia.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa.

Meta-Defense täyttää 5 vuotta!

LOGO meta Defense 114 Puolustusuutiset | Optinen/IR-naamiointi | Sotilaallinen laivaston rakentaminen

- 20% Classic- tai Premium-tilauksellasi koodi Metanniv24, jusqu'au vain 21. toukokuuta !

Tarjous voimassa 10.-21. uuden Classic- tai Premium-, vuosi- tai viikkotilauksen verkkotilaukselle Meta-Defense-verkkosivustolla.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit