Israelin ilmavoimat F-16-laivaston deaktivoimiseksi, jotta tilaa uusille hävittäjille

Israelin puolustusvoimat (IDF) ilmoitti, että yksi ilmavoimien F-16C / D (IAF) laivueista tulee olemaan deaktivoitu lokakuussa 2020. Tämä ilmoitus seuraa julkaisua helmikuussa XNUMX uusi monivuotinen IDF-suunnitelma, jonka tarkoituksena on vahvistaa Israelin taistelukykyä ... vähentäen samalla puolustusbudjettia, jonka pitäisi lopulta johtaa toisen hävittäjälaivaston nopeaan deaktivointiin.

Deaktivoidun laivaston tulisi olla 117. laivue. Lempinimeltään Ensimmäinen suihkukunta, se perustettiin vuonna 1953, vain viisi vuotta IAF: n perustamisen jälkeen, ensimmäisten IAF-suihkutaistelijoiden, Gloster Meteors, taloon. Myöhemmin hän oli myös ensimmäisten joukossa, joka sai F-16A / B: n, ja ensimmäisen operatiivisen laivueen F-16C / D: llä. Tänään 117. kappaletta hyvitetään yli 65 ilmakohteen tuhoamisesta, mukaan lukien F-16: n ensimmäinen ilmavoitto, mutta myös ensimmäinen voitto MiG-23: ta vastaan.

IAF F15 ja F16 Defense News | Hävittäjäkoneet | Armeijan budjetit ja puolustusponnistelut
Kun F-16: lla on edelleen hyvät mahdollisuudet, voidaan kuvitella, että käytöstä poistetut kennot toimivat varaosavarastoina muille F-16C: lle, ellei Israel onnistu jälleenmyymään niitä käytettyjen markkinoiden kanssa. .

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit