Vahvistamisella, että Egypti osti Su-35: n, voi olla valtavia geopoliittisia seurauksia

Huhut olivat jatkuvia yli vuoden ajan : Egypti on tilannut Venäjälle noin kaksikymmentä Su-35 raskasta hävittäjää. Vuodesta 2015 lähtien Kairo on lisännyt uusien puolustustarvikkeiden hankintaansa saamalla erityisesti kaksi tusinaa Rafale Ranskalaiset sekä Ka-52-taisteluhelikopterit ja MiG-29-hävittäjät Venäjältä. Tähän asti näitä hankintoja on aina tasapainotettu vastaavien laitteiden hankinnalla amerikkalaisilta toimittajilta: F-16 Block 52 -hävittäjiltä tai AH-64 Apache-taisteluhelikopterit esimerkiksi.

Ostamalla parhaat vientiin saatavilla olevat venäläiset taistelukoneet Kairo näyttää kuitenkin tänään suostuvan ylittävän punaisen linjan Washingtoniin nähden, joka on aina pyrkinyt takaamaan tietyn sotilaallisen tasapainon Lähi-idän eri armeijoiden välillä. Su-35 on kuitenkin varustettu uusimmalla teknologisella edistyksellä antureissa ja aseissa, ja sen dynaaminen suorituskyky ylittää huomattavasti Rafale, Typhoon ja F-15 Advanced Eagle myyty äskettäin alueella. Vielä pahempaa on, että Flanker-E voi jopa muodostaa vakavan uhan Washingtonin tällä hetkellä omistamalle F-35-stealth-hävittäjälle. viedään vain Israeliin, Alueella.

Sukhoi Su 35 Defense News | Hävittäjäkoneet | Sotilaslentokoneiden rakentaminen
Su-35: llä on samanlainen ilmailutekniikka kuin uudella varkaalla Su-57: llä, vektoripotkurireaktorit ja vaikuttava joukko ilma-ilma-ilma-maa-aseita. Sen itsepuolustussarja on myös yksi maailman parhaista.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit