Tulevat Yhdysvaltain laivaston koulutuslentokoneet eivät saa nousta amerikkalaisiin lentoyhtiöihin

Yhdysvaltain merivoimat lähettivät 14. toukokuuta tietopyynnön uudesta suihkukoneesta, jonka tarkoituksena on kouluttaa lentäjät laskeutumaan lentokoneiden kuljettajille. Jos tällä hetkellä on kysymys vain valmistajien tarjouksista, tämä RFI merkitsee ohjelman käynnistämistä korvaamaan Boeing T-45 Goshawks, jota nykyään käyttää Yhdysvaltain merivoimat.

NAVAIR: n (joka vastaa Yhdysvaltojen merivoimien hallin- noinnista) pyynnöt eivät kuitenkaan koske merivalmista lentokoneesta, joka kykenee nousemaan lentokoneiden kuljettajiin. Virallisten asiakirjojen mukaan Yhdysvaltain merivoimat etsivät lentokoneita, jotka on johdettu olemassa olevasta koulutuslentokoneesta, joka pystyy simuloimaan täydellistä taktista ympäristöä ja suorittamaan kosketus-ja-menetystä rannalla sijaitsevilla kiitoteillä ja lentokoneilla .

T 45C Goshhawk emails uss gerald ford News Defense | Automaatio | Koulutus- ja hyökkäyslentokoneita
Tulevat Yhdysvaltain laivaston koulutuskoneet eivät saa nousta Yhdysvaltain lentotukialuksiin 3

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Logo Metadefense 93x93 2 Actualités Défense | Automatisation | Aviation d'entrainement et d'attaque

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit