Sveitsin armeija kyseenalaistaa F-35A: n toimintakyvyn osana Air2030-tarjoustaan

Muutama viikko sitten Lockheed Martinin salamurhaaja F-35 osui jälleen otsikoihin DefenseNews vahvisti että jälkipolttimen käyttö - moottori, joka kiertää suurten nopeuksien saavuttamiseksi - vahingoitti merijalkaväille ja laivastolle tarkoitettujen F-35B: n ja F-35C: n rakennetta, kun kone saavutti yliäänenopeuden. Indusoitu lämpö itse asiassa aiheutti vahinkoa lentokoneen takarakenteelle, mikä sitten vahingoitti antureita ja eliminoi lentokoneen varkauden.

Ongelman korjaamiseksi Pentagon oli yksinkertaisesti päättänyt… rajoittaa näiden laitteiden käyttöä yliäänenopeuksilla, mikä teki niistä kykenemättömiä sieppaamaan. "Oudolla tavalla" USA: n ilmavoimille ja melkein koko vientimarkkinoille tarkoitettu F-35A-versio ei vaikuttanut vaikuttavan ongelmasta, vaikka F-35: n kolmella muunnelmalla oletetaan olevan moottori. ja vastaava pinnoite. Tällä hetkellä, ihmettelimme tästä merivoimien ja vientiin tarkoitettujen varianttien erilaisesta kohtelusta. Ja ilmeisesti myös F-35A: n potentiaaliset asiakkaat ovat huolissaan.

F 35 suomi Puolustusuutiset | Hävittäjäkoneet | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt
F-35 kilpailee Suomessa ja Sveitsissä. Jotkut sotilaat ovat ihailleet sen elektronisista ominaisuuksista ja varkaudesta. Eurooppalaiset kilpailijat ylittävät sen selvästi dynaamisen suorituskyvyn kannalta, joka on välttämätöntä Sveitsin ilmapuolustuksen yhteydessä.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit