Ranskan laivaston uusien BRF-säiliöalusten rakentaminen alkaa Saint-Nazairessa odotettaessa tulevaa lentokuljetusalusta.

eilen, Chantiers de l'Atlantiquessa Saint-Nazairessa, leikkausseremonia pidettiin ensimmäisen arkin yhdestä neljästä tulevasta joukkovarustusrakennuksesta. Nämä uuden sukupolven säiliöalukset antavat Ranskan merivoimille mahdollisuuden uudistaa logistiikkakantaansa, joka on välttämätöntä pitkäaikaisen toiminnan harjoittamiseksi. Ohjelman kokonaiskustannuksiksi arvioidaan 1,7 miljardia euroa kaikille neljälle alukselle.

Nämä neljä BRF: ää muodostavat nimeltään Jacques Chevallier luokan Ranskan ensimmäisten ydinvoimalaivojen takana, ja ne on toimitettava vuosina 2022 - 2029. Ne ovat sitten ensimmäisiä sotilasaluksia, jotka rakennettiin Saint-Nazairessa kymmeneen vuoteen. Viimeisimmät olivat BPC: n helikopterin kuljettajia, jotka alun perin suunniteltiin Venäjälle ja lopulta ostivat Egypti. Tavallisesti Saint-Nazairen olisi jatkettava sotilasrakentamista melko pitkäksi ajaksi, koska asevoimien ministeri Florence Parly ilmoitti leikkausseremonian aikana, että Chantiers de l'Atlantique rakentaa myöhemmin lentokoneen uusi sukupolvi (PANG). Tarkoitettu korvaamaan Charles de Gaulle, PANG: n pitäisi olla käynnissä noin vuonna 2036.

csm BRF Chantiers de l'Atlantique 2 12d846cf89 Puolustusuutiset | Puolustusteollisuuden konsolidointi | Sotilaalliset laivaston rakenteet
Tulevilla BRF-yksiköillä on suuri pinta-ala työpajoja, joiden avulla he voivat ottaa haltuunsa osan Jules Vernesin ja Loiren vetäytymisestä hylätyistä tehtävistä.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Teollisuuden konsolidointi Puolustus | Sotilaalliset laivaston rakenteet

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit