Helikoptereiden myynti: Italia esittelee itsensä Egyptin uudeksi etuoikeutetuksi kumppaniksi

Italian viralliset lähteet vahvistivat tällä viikolla, että Leonardo-ryhmä aikoo myydä 24 AW149-helikopteria ja 8 AW189-helikopteria Egyptin asevoimille. 871 miljoonan euron arvoinen sopimus voisi olla ensimmäinen italialaisten aseiden myynnistä Egyptiin.

Tosiaankin, Kairo moninkertaistaa raskaiden aseiden hankinnan. Egypti, joka sijaitsee erityisen myrskyisän Pohjois-Afrikan välillä Libyan hallinnon romahduksen jälkeen ja Lähi-idän välillä täysin ahdistuksen jälkeen arabikevään 2011 jälkeen, aikoo nopeasti asettua keskeiseksi alueelliseksi toimijaksi sekä sotilaallisesti että diplomaattinen.

Jos ensimmäiset asesopimukset suosivat kuitenkin ennen kaikkea Ranskaa hankkimalla hävittäjä- ja taistelualuksia, se on juuri tasavallan presidentin Emmanuel Macronin merkittävä diplomaattivirhe, joka päättyi äkillisesti kaupallinen häämatka Pariisin ja Kairon välillä. Tarpeeksi avata kultainen silta italialaisille myyjille, jotka haluavat myydä fregatteja ja taistella lentokoneita sotilashelikopterien lisäksi, kuten yksityiskohtaisesti edellisessä artikkelissa.

AW149 puolustusuutiset | Sotilasliitot | Sotilashelikopterien rakentaminen
Italiassa ostettu 24 AW149 on todennäköisesti tarkoitettu merivoimiin

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa.

Meta-Defense täyttää 5 vuotta!

LOGO meta Defense 114 Puolustusuutiset | Sotilaalliset liitot | Sotilashelikopterien rakentaminen

- 20% Classic- tai Premium-tilauksellasi koodi Metanniv24, jusqu'au vain 21. toukokuuta !

Tarjous voimassa 10.-21. uuden Classic- tai Premium-, vuosi- tai viikkotilauksen verkkotilaukselle Meta-Defense-verkkosivustolla.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit