Niin hienovarainen kuin strateginenkin, X-37B on palannut kiertoradalle

Viime lauantaina aivan uusi Yhdysvaltain avaruusjoukot toteutti toisen avaruuteen laukaisun sen perustamisen jälkeen. Mutta toisin kuin maaliskuun käynnistäminen, United Launch Alliancen Atlas 5 -rakettissa ei tällä kertaa ollut mitään viestintäsatelliittia, vaan yksi kahdesta salaperäisestä avaruuslentokoneesta Boeing X-37B Orbital Test Vehicle.

Tämä on X-37B: n kuudes lento vuodesta 2010. Edellisessä operaatiossa, joka päättyi lokakuussa 2019, Boeing-avaruusheronni oli voittanut oman ennätysensä 780 päivästä, joka oli vietetty kiertoradalla (katso tiedosto, jonka olimme omistaneet X-37B: lle tämän lennon jälkeen). Jos X-37B on nyt säännöllinen matalassa maapallon kiertoradalla, Yhdysvaltain ilmavoimat (jotka omistavat kaksi avaruuskonetta) ja Yhdysvaltojen avaruusjoukot (jotka nyt käyttävät niitä kiertoradalla) jatkavat salassapitovelvollisuutta. sen kyvyistä ja tehtävistä.

USSF 7 X 37B Atlas 5 Defense News | Sotilaalliset droonit ja robotit | Vakoilua
Yksi kahdesta X-37B: stä, jotka Boeing on valmistanut Atlas 5: n suojassa muutama päivä ennen lentoonlähtöä viime lauantaina osana USSF-7-operaatiota

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Sotilaalliset droonit ja robotiikka | Vakoilua

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit