Martlet-ohjuksella Royal Navy Wildcat -helikoptereilla on ainutlaatuinen tulivoima maailmassa

Yhteisessä lehdistötiedotteessa, Thales ja Leonardo ilmoittivat ensimmäisen onnistuneen laukaisun LMM (Lightweight Multirole Missile) AW159 Wildcat -helikopterista. Thalesin kehittämä LMM on monipuolinen kevyt ohjus, joka on kehitetty Ison-Britannian asevoimille. Kuninkaallisessa laivastossa se on jo testattu fregaateista peräisin olevalle meri-tulesta, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun uusi ohjus (nimeltään kuninkaallisessa laivastossa Martlet) on ampunut villikissan helikopterista.

Tilaisuutta varten Italian Leonardo (entinen Westland) Britannian sivukonttorin suunnittelema helikopteri on varustettu uudella asetuella, Leonardo Wing Wing. Weapon Wings on kehitetty tarjoamaan ylimääräistä hissiä helikopteriin. Sen ansiosta Wildcat voi kuljettaa raskaita aseita, mikä vaikuttaa vain vähän lentokoneen etäisyyteen, nopeuteen ja hyötykuormaan.

LMM Wildcat Helicopter 1024px News Defense | Amfibiohyökkäys | Sotilaslentokoneiden rakentaminen
Wildcat pystyy kuljettamaan jopa kaksikymmentä Martlet-moniroleohjusta, mikä antaa sille ainutlaatuisen toimintakyvyn kaikenlaisiin epäsymmetrisiin uhkiin.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Amfibiohyökkäys | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit