Jotain uutta tulevien amerikkalaisten varhaisvaroitusjärjestelmien antureille

Viime kuukausien aikana amerikkalaisten kehittyneiden ballististen hälytysominaisuuksien uudistaminen on ollut osoitus vapaaehtoisuudesta. Uuden "Yhdysvaltain avaruusjoukon" merkittävä ohjelma, jossa otetaan huomioon uudet uhkat, "Next-gen Overhead Persistent Infrared" (OPIR) on läpäissyt merkittävän askeleen viime päivinä validoimalla infrapunan hyötykuorman alustavat suunnittelutarkastukset satelliitteja.

Tulevan satelliittijärjestelmän päätefekti geosynkronisella kiertoradalla, infrapuna-anturien suunnittelu ja kehittäminen on erityisen huolellinen aihe. Raytheon Space and Airborne Systems ja Ball Aerospace ovat kilpailukykyisesti suunnitelleet ja kehittäneet, he läpäisevät kriittisen tutkimuksen syksyyn 2021. Valinta ja integrointi kuuluvat kolmen kyseessä olevan satelliitin valmistajaan: Lockheed Martiniin. Yhdysvaltain avaruusjoukot laskevat kehityksen rinnakkaisuuden säilyttääkseen aikataulunsa käynnistämällä ensimmäisen geosynkronisen kiertoradan konstellaatiovektorin vuonna 2025.

Raytheonearlywarning OPIR News Defense | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt | Ohjuspuolustus
Satelliittijärjestelmiä on käytetty ballististen ohjusten varoituksiin kylmän sodan puolivälistä lähtien. Joissakin maissa, kuten Ranskassa, ei kuitenkaan vieläkään ole näitä järjestelmiä, jotka ovat välttämättömiä uskottavan pelotteen toteuttamiseksi.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt | Ohjuspuolustus

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit