Kohti Crotale-NG-ohjusten korvaamista Ranskan ilmavoimissa?

Edellisessä artikkelissa, palasimme Kenraali Lavignen lausunnot, Kansalliskokouksen armeijan päällikkö, 6. toukokuuta. Nykyisessä terveys- ja talouskriisissä Ranskan armeijat mobilisoidaan osallistumaan maan talouden elpymiseen. Ilmavoimille tämä tarkoittaa lähinnä uusien helikopterien tilaamista ja taistelulentokoneiden sekä kuljetus- ja toimituslentokoneiden toimitusten nopeuttamista.

Kenraali Lavigne esitti kuitenkin myös mahdollisuuden nykyaikaistaa tiettyjä muita ilmavoimien varusteita. Rattlesnake-NG-tyyppiset lyhyen kantaman maa-ilma-puolustusjärjestelmät (SHORAD) mainittiin erityisesti, vaikka niiden korvaaminen ei näyttänyt toistaiseksi olevan sotilassuunnittelulaissa tarkoitettua hetkeä.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut | Teollisuuden konsolidointi Puolustus

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

Kaikki

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit

Meta-Defense

FREE
VIEW