Voiko Covid-19 parantaa eurooppalaista tiedusteludiplomatiaa?

"Kyse on Euroopan suvereniteetista. Heti kun halutaan saada strategista puolustuskykyä, on myös hankittava älykkyyskapasiteettia ". Se oli helmikuun lopussa, kun se allekirjoitettiin virallisesti Zagrebissa, Kroatiassa. yhteistyö "Ennennäkemätön, pitkäaikainen, Euroopan demokratioiden turvallisuuden kannalta", Euroopan tiedustelukollegio (ICE) halusi "Yhteinen vastaus epäsymmetristen kyber-, terroristi- ja epävakautusuhkien monimutkaisuuteen, jotka johtuvat Venäjältä tai Kiinasta 5G-verkkojen kautta " Kolme kuukautta sisäisten ja ulkoisten yksiköiden edustajien kirjelmien jälkeen 23 allekirjoittajamaasta[1], epävirallinen "diplomaattinen" elin edistänyt Emmanuel Macron kaatui pakkounen.

Kuten Euroopan puolustus Ranskan viranomaisten kuljettamat Amerikan sateenvarjon edessä "strategisen autonomian" nimissä ICE on luokiteltu terveyskriisin alaisemmaksi prioriteetiksi. "Eurooppalaisia ​​kumppaneita ei voida ottaa heti käyttöön", selittää yksi. "Covid-19 tosiasiallisesti hidastaa työtä", korostaa toinen eurooppalainen jäsen. Kroatia, joka otti ICE: n puheenjohtajuudenSamaan aikaan kun hän toimii Eurooppa-neuvoston puheenjohtajana 30. kesäkuuta saakka, hän ilmoittaa päättävänsä jatkaa Ranskan viranomaisten aloittamaa tietä.

Macron College Intelligence 1 Military Alliances | Puolustusanalyysi | Suuri data
Euroopan tiedusteluopisto on aloite, jota johtavat Ranskan viranomaiset. Yhteisen tiedustelupalvelun perustaminen Yhdistyneen kuningaskunnan tuella on kuitenkin ristiriidassa sisäisten oikeudellisten ongelmien ja Washingtonin yhteistyön puutteen kanssa.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 sotilasliittoumat | Puolustusanalyysi | Suuri data

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.[1] Itävalta, Belgia, Kroatia, Kypros, Tšekin tasavalta, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Unkari, Italia, Latvia, Liettua, Malta, Alankomaat, Norja, Portugali, Romania, Slovenia, Espanja, Ruotsi ja Yhdistynyt kuningaskunta .

[2] "Anglo-European Intelligence Cooperation: Britain in Europe, Europe in Britain", kovakantinen painos, 2019

[3] "Yhdysvaltain tiedustelupalvelun ulkoistaminen", "Yhdysvaltain kansallinen kyberturvallisuus: kansainvälinen politiikka, käsitteet ja organisaatio", "Tiedustelun institutionaalistaminen ja käytännöt terrorismin aikakaudella"

[4] "Älykkyys testattu Euroopan unionissa", Nouveau Monde Editions, 2019

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit