Sikorsky tarjoaa S-70i-aseellisen Black Hawkin Filippiineillä ja yrittää elvyttää aseistettujen helikopterien markkinoita

Pienet filippiiniläiset markkinat herättävät päättäväisesti kaiken ahneuden! Edellisessä artikkelissa, olemme todellakin nähneet, kuinka amerikkalaiset Bell ja Boeing asettuivat radikaalisti erilaisiin tarjouksiin korvatakseen turkkilaisen teollisuusyrityksen TAI: n tarjouksen hetkeksi ilmoituksella. Tämän kaupallisen kilpailun voittaja voi siten sijoittaa puoli tusinaa taisteluhelikopteria Filippiinien ilmavoimien kanssa. Jos filippiiniläisten tavoitteet vaikuttavat vaatimattomilta, suunnitellut sopimukset ovat edelleen satoja miljoonia dollareita.

Amerikkalaisten teollisuusyritysten kannalta Filippiinien markkinoita pidetään kuitenkin pääasiassa koko Aasian ja Tyynenmeren alueen näyttelynä, missä taisteluhelikopterien tarpeiden arvioidaan olevan useita satoja kopioita. Tässä yhteydessä kolmas amerikkalainen kilpailija ilmoitti juuri osallistuneensa Filippiinien kilpailuun. Vaikka Boeing ja Bell tarjoavat omistettuja taistelukoneita, Sikorsky toivoo sijoittavansasa Manilan lähelle aseistetun Black Hawkin kanssa, monipuolinen helikopteri, jolla ei ole pulaa vietetyistä perusteista.

Sikorsky S 70i Blackhawk SP YVA News Defense | Sotilashelikopterien rakentaminen | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt
Filippiineille Sikorsky tarjoaa S-70i: n, Puolassa tuotetun kansainvälisen variantin kuuluisasta Black Hawkista. ESSS-kuljetustensa alla Armed Black Hawk voi kuljettaa jopa 16 Hellfire-ohjusta, 12,7 mm: n konekiväärejä, 20 mm: n tykkejä, polttoainesäiliöitä tai 70 mm: n rakettikapseleita. Kaksi 7,62 mm: n miniaseita sijaitsee etuikkunoissa.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa.

Meta-Defense täyttää 5 vuotta!

LOGO meta Defense 114 Puolustusuutiset | Sotilashelikopterien rakentaminen | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt

- 20% Classic- tai Premium-tilauksellasi koodi Metanniv24, jusqu'au vain 21. toukokuuta !

Tarjous voimassa 10.-21. uuden Classic- tai Premium-, vuosi- tai viikkotilauksen verkkotilaukselle Meta-Defense-verkkosivustolla.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit