Kreikka ja Israel tulevat yhdessä tuottamaan uuden luokan Themistocles-korvetteja

- Mainonta -

Kreikan pääministerin vierailun aikana Israeliin 16. kesäkuuta kreikkalainen telakka ONEX Neorion ja israelilainen ryhmä Israel Shipyards ilmoittivat käynnistävänsä uuden sukupolven korvettien sukupolven Corvette -nimisen Kreikan laivastolle. Themistokles. Tämä ilmoitus seuraa sopimuksen allekirjoittamista kahden yrityksen välillä helmikuussa, ja se on erittäin hyvä uutinen Kreikalle, joiden pinta-aluskanta on erityisen ikääntyvä.

Teknisellä tasolla tämä uusi korvettiluokka ei ole mikään poikkeuksellinen, koska se on versio, joka on mukautettu Israelin laivastolle rakenteilla olevan korvetin Sa'ar 72 Kreikan tarpeisiin. Ohjelman nopea käynnistys ja sen ympärillä oleva viestintä osoittavat kuitenkin Israelin ja Kreikan lähentymisen ympäröivät poliittiset tavoitteet. Nämä kaksi maata ovat todellakin lähestyneet toisiaan huomattavasti viime vuosina, etenkin EastMed-kaasuputkihankkeen yhteydessä, jolle Turkista kohdistuu kovaa vastustusta. Energiakysymys ja vastustus Ankaralle, näkyvät hyvin selvästi Themistocles-hankkeen keskellä, joka tunnetaan myös nimellä Eastern Mediteranean Patrol Corvette.

thehistoclescorvette4 Uutispuolustus | Sotilaalliset liitot | Teollisuuden konsolidointi Puolustus
Valvontaversiossa Themistocles on varustettu kevyellä aseella, pelastusvälineillä ja lääketieteellisillä laitteilla, jotka soveltuvat erityisesti pelastusoperaatioihin ja humanitaariseen toimintaan.

LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Sotilasliitot | Teollisuuden konsolidointi Puolustus

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

- Mainonta -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit