Boeing AH-64 Apache vahvistaa uuden asemansa Marokossa ja vahvistaa asemaansa maailman bestsellereinä

Tapaus oli ollut käynnissä jo melkein vuoden. Vuonna 2019 uusien F-16: n oston jälkeen, Marokon kuningaskunta oli ilmoittanut aikovansa ostaa AH-64 Apache -taisteluhelikopterit amerikkalaiselta Boeingilta. Myynnin epäonnistumisesta lähtien Rafale ranskaksi vuonna 2006, ja huolimatta ranskalaisen FREMM-fregatin hankinnasta, Rabat näyttää nyt kääntyneen päättäväisesti kohti yhteistyötä Yhdysvaltojen kanssa puolustus- ja asehankinnoissa. Viime marraskuussa Washington loogisesti hyväksyi 36 Apache-helikopterin myynnin FMS-menettelyn kautta, joka takaa alhaiset hinnat ja nopeat toimitukset. Jäi Marokkoon vain vahvistaakseen ostonsa ja allekirjoittaakseen sopimuksen, mitä nyt tehdään.

Vuonna 2024, ensimmäisten toimitusten aikaan, Marokosta tulee 17.e Apache-helikopterin käyttäjä. Palvelun aloittaminen vuonna 1986, ja sitä päivitetään jatkuvasti siitä lähtien, AH-64 Apache on raskas taisteluhelikopteri, jonka tiedetään olevan kallista ja monimutkaista käyttää. Tämä Boeingin markkinoima lentokone jatkaa kuitenkin sopimusten ketjuttamista uusien asiakkaiden kanssa kuten historialliset asiakkaat, samalla mielenkiintoista aina enemmän näkymiä. On sanottava, että Apachen uusimmat versiot tarjoavat todella ennennäkemätöntä toimintakykyä.

AH 64TH APACHE GUARDIAN Defense News | Konflikti Malissa | Sotilashelikopterien rakentaminen
AH-64E Apache Guardian on kuuluisan Apache-version uusin versio. Sen tutkan yläpuolella on Longbow-tutka, meriympäristöön sovitettu kenno ja kyky käyttää droneja kaukaa

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Konflikti Malissa | Sotilashelikopterien rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit