T-7 Red Hawk, T-50 Golden Eagle, M-346 Master ja F-22 Raptor: Yhdysvaltain ilmavoimien RFX Reforge -ohjelman suuret tavoitteet

Yhdysvaltain ilmavoimat valitsivat vuonna 2018 Boeingin ja ruotsalaisen lentokonevalmistajan Saabin osaksi TX-kilpailua, jonka tavoitteena oli tarjota uusi edistynyt koulutuslentokone korvaamaan Yhdysvalloissa käytössä olevat vanhat T-38-talonit. Nimitetty T-7 Red Hawk, uusi Boeing / Saab-lentokone on osoittautunut erityisen kypsäksi yksinkertaiselle prototyypille, ja sen pitäisi olla toiminnassa vuoteen 2024 mennessä. Huolimatta uuden koneen melko lyhyestä viiveestä USAF ilmoitti nopeasti aikomuksestaan ​​vuokrata lentokoneita jatkokoulutus Red Hawkin saapumista odotettaessa. Sen sijaan, että korvataan Talon pilottikoulutusoperaatioissa, USAF pyrkii myös käyttämään uusia edistyneitä koulutuslentokoneitaan osana ohjelmaansa. Forgen rakentaminen.

Yleisemmin Reforge-nimellä kutsuttu ohjelma pyrkii käyttämään uusia simulaatio- ja koulutustekniikoita samoin kuin nykyaikaisten koulutuslentokoneiden korkeaa suorituskykyä lentäjän koulutuskurssin keston lyhentämiseksi huomattavasti. Reforge ei vaikuta pelkästään lentäjien uraan, vaan sillä voi olla suora vaikutus USAF: n operatiiviseen valmisteluun vapauttamalla suuri joukko hävittäjiä, joita on tähän mennessä käytetty lentäjien operatiiviseen siirtymiseen. F-22 Raptor -varkainlentokoneiden laivasto pystyi olla tämän Reforge-ohjelman tärkein edunsaaja. Mutta jotta Reforge voidaan nopeasti testata ja toteuttaa, USAF tarvitsee ensi vuonna edistyneitä koulutuslentokoneita. Ironista kyllä, RFX-kilpailu on siksi aloitettu uudelleen viime viikkoina voidakseen valita väliaikaisen lentokoneen TX-kilpailun häviäjien joukosta.

T 50 Golden Eagle News Defense | Koulutus- ja hyökkäyslentokoneita | Hävittäjäkoneet
T-50 oli iso häviäjä TX-kilpailussa, mutta se saattoi palata paljon pienemmässä mittakaavassa osana Reforge-ohjelmaa

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Koulutus- ja hyökkäyslentokoneita | Hävittäjälentokoneita

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit