Etelä-Korea: lisää Falcon 2000- ja Boeing 737 -sarjoja elektronisen valvontakyvyn parantamiseksi

Etelä-Korean puolustushankintaohjelman hallinto (DAPA) on viime päivinä hyväksynyt ylimääräisten valvontalentokoneiden ostamisen ulkomaisilta toimittajilta, yhteensä noin XNUMX miljardia dollaria. Vaikka lentokonetyyppiä ei olisikaan määritelty, hankintasuunnitelma liittyisi loogisesti kahden muun Boeing 737 Peace Eyyn ostamiseen sekä neljä Falcon 2000S -tuotetta, ranskalainen Dassault Aviation.

Etelä-Korean ilmavoimat (ROKAF) toimivat jo neljä Boeing 737 Peace Eye ja kaksi Falcon 2000S -laitetta ”Baekdu” -kokoonpanossa, joiden pitäisi helpottaa kuuden uuden koneen käyttöönottoa, jotka on tarkoitus toimittaa vuoteen 2027 mennessä. Näiden uusien hankintojen ei pidä olla vähäpätöisiä, jotta ROKAF voisi varmistaa valvonnan pysyvä ilmatila ja raja Pohjois-Korean kanssa nykyaikaistetuilla sähköisillä keinoilla. Vielä parempaa on, että elektronisen tiedustelulentokannan kasvun odotetaan lisäävän valmiuksia, joita ROKAF voi toteuttaa Kiinaa vastaan, mikä kasvaa vuosittain. hänen sotilaallisesta toiminnastaan ​​Keltaisella merellä.

E 7 Peace Eye ROKAF Puolustusuutiset | Awacs ja elektroninen sodankäynti | Puolustusviestintä ja verkot
ROKAFilla on jo neljä Boeing 737 Peace Eye -lentokonetta. Kaksi uutta lentokonetta varustetaan tehokkaammalla tutalla ja modernisoidulla ilmailutekniikalla, ja niiden pitäisi olla hyvin lähellä kuninkaallisten ilmavoimien tilaamia esimerkkejä.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Awacs ja elektroninen sodankäynti | Viestintä- ja puolustusverkot

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit