Kuwaitin parlamentti kyseenalaistaa Eurofighteriensa kohtuuttoman hinnan Typhoon

- Mainonta -

Useiden kuukausien ajan 28 Eurofighterin myynti Typhoon Kuwaitissa vuonna 2016 allekirjoitettu sopimus kiinnostaa suuresti Kuwaitin oikeusviranomaisia, jotka olisivat aloitti useita lahjontatutkimuksia. Käynnissä olevien oikeudenkäyntien lisäksi se on nyt Kuwaitin parlamentti kuka ihmettelee sopimuksen kokonaislaskua. Todellakin, Eurofighters Typhoon Kuwaitin Italiasta ostamista laitteista laskutetaan yli 320 miljoonaa dollaria, verrattuna muihin maihin myytyjen laitteiden keskimääräiseen 110 miljoonaan dollariin.

Jos nämä paikallisen lehdistön esittämät luvut voivat kyseenalaistaa, sen tulisi kuitenkin asettaa ne näkökulmaan. Aseistosopimukset ovat todellakin erityisen monimutkaisia, eikä niitä voida yksinkertaistaa yhdeksi yksikköhintaksi, kuten muistutettiin Bruno Etchenic erinomaisessa paperissa vuonna 2015. Kuitenkin kuin nykyaikaisten taistelulentokoneiden hinnasta, Kuwaitissa tehdyt tutkimukset ovat herättäneet tiettyjä erityisen arkaluontoisia seikkoja, sekä Eurofighterille että muille Airbusia koskeville sopimuksille, Kuwaitissa ja muualla maailma.

typhoon kuwait kuwait eurofighter Defense News | Hävittäjälentokone | Sotilaslentokoneiden rakentaminen
Kuten Saudi-Arabiassa ja Itävallassa, myynti Typhoon Kuwaitissa epäillään tapahtuneen korruption, palkkioiden ja takaiskujen taustalla

LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

- Mainonta -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit