Rafale: uuden 1000 kg AASM-ammun lentokokeet ovat alkaneet

Muutama kuukausi sitten esittelimme sinulle yksityiskohtaisesti ranskalaisen hävittäjän uutta F4-standardia Rafale, valmistaja Dassault Aviation. Antureissa, liitettävyydessä ja logistiikassa tehtyjen huomattavien parannusten lisäksi Rafale F4 joutui myös integroimaan uusia ilmasta ilmaan ja ilmasta maahan aseita. Jos MICA-NG ja uusittu SCALP perustuvat tunnettuihin aseisiin, Safranin kehittämä 1000 kg AASM on todellakin täysin uusi ammus.

AASM-1000:n mallit ovat olleet esillä useissa ilmailunäytöksissä ja -näyttelyissä jo useiden vuosien ajan. Sen jälkeen kun F4-ohjelma käynnistettiin tammikuussa 2019, ei ole kuitenkaan ollut uutisia tästä uudesta moottoripommista, joka on tarkoitettu korvaamaan amerikkalaista alkuperää oleva GBU-24: n siipien alle. Rafale. Tähän päivään asti, kun kuitenkin valokuva a Rafale varustettu parilla AASM-1000 paljastettiin sosiaalisessa mediassa, erityisesti Twitter-tilillä Defense'Aero.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Ohjatut pommit

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit