Australia: Airbus-helikopterit ja Bell haluavat sijoittaa helikopterinsa erityisjoukkojen kanssa

Kaksi vuotta sitten Australia lähetti tietopyynnön tärkeimpien länsimaisten helikopterivalmistajien kanssa. Osana "Project Land 2097 Phase 4" -tapahtumaa Australian asevoimat aikovat ostaa vähintään kuusitoista "4 tonnin luokan" helikopteria maan erityisjoukkojen tukemiseksi, sekä terrorismin vastaisiin operaatioihin Australia vain ulkomaan toimintoja varten.

Tarjouskilpailu oli alun perin tarkoitus järjestää vuoden 2019 loppuun mennessä, mutta ehdokkaiden on lopulta jätettävä ehdotuksensa 11. heinäkuuta 2020 asti. Ja tällä hetkellä vain kaksi valmistajaa on ilmoittanut aikomuksestaan ​​kilpailla näillä erityisillä markkinoilla: Bell ja Airbus Helicopters. Mutta muut valmistajat voi hyvinkin olla väistämätöntä. Tarjouksen päälinjat näyttävät tällä hetkellä hymyilevän Airbus Helicoptersin ja Bell 145: n H429M: lle, mutta jättävät tarpeeksi tilaa uusille saapuville.

Babcock Bell 429 Defense News | Australia | Sotilashelikopterien rakentaminen
Babcock esittelee Bell 429: n ympärille rakennetun tarjouksen. Lentokone on valittu myös Hawker Pacific -tarjouksen perustaksi, ja NorthStar Aviation voisi mahdollisesti olla ehdokas Bell 407: n kanssa.

LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Australia | Sotilashelikopterien rakentaminen

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit