Turkin puuttumisen vuoksi Libyaan Egypti voi jälleen ostaa raskaita aseita Ranskasta

- Mainonta -

Alors että diplomaattiset ja kaupalliset suhteet Ranskan ja Egyptin välillä ovat pahimmillaan Tammikuusta 2019 lähtien näyttää siltä, ​​että Turkin toimet Libyassa ja Välimerellä ovat päätyneet lähentämään Kairoa ja Pariisia, ärsyttäen Ankaran puuttumista alueeseen. Joka tapauksessa tämä on mitä Michel Cabirol, La Tribune -lehdestä, aina hyvin tietoinen tästä asiasta.

Vuodesta 2013 Ranskasta tuli nopeasti yksi tärkeimmistä aseiden toimittajista Egyptiin. Muutamassa vuodessa Pariisi myi Kairossa kaksi Mistral-tyyppistä helikopterikantoainetta, FREMM-fregatti, neljä Gowind-korvettia (joista kolme valmistettu paikan päällä) sekä 24 taistelulentokonetta Rafale, kaikki vaihtoehdot kahdelle korvetille ja kahdelletoista Rafale lisää.

2019: Ranskan ja Egyptin välinen avioero

Mutta Ranskan ja Egyptin väliset suhteet ovat olleet pahimmillaan lähes kahden vuoden ajan, ja Ranskan puolustusteollisuudelle välttämätön asekauppa on yhtäkkiä lopetettu. Egyptin käänteen selittämiseksi mainitaan säännöllisesti kaksi syytä:

- Mainonta -
FREMM Italian sotilasliitot | Puolustusanalyysi | Hävittäjäkoneet
Ostettuaan alun perin Ranskan laivastolle tarkoitetun ranskalaisen FREMM: n, Egypti teki tilauksen kahdelle Marina Militareen rakennetulle FREMM: lle. Jos nämä kaksi alusta toimitetaan Egyptiin, Kairo voi hyvinkin pyytää Ranskan merivoimien ryhmää tulevilta taistelualuksiltaan.

LOGO meta Defense 70 Sotilaalliset liittoumat | Puolustusanalyysi | Hävittäjälentokoneita

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

- Mainonta -

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit