KRAKENin avulla Turgis & Gaillard tarjoaa vallankumouksellisen veneen erikoisjoukkoille

Neljä päivää sitten puolustusinnovaatiokokouksia järjestettiin Morbihanissa puolustusvaliokunnan varapuheenjohtajan sijaisen Jean-Michel Jacquesin johdolla. Mahdollisuus Turgis & Gaillard -ryhmälle esitellä KRAKEN, erikoisjoukkojen hyökkäysalus, jolla on uusi käsite, joka tunnetaan nimellä ”vaihteleva kelluvuus”.

Turgis & Gaillard -ryhmä

Turgis & Gaillard -ryhmä perustettiin vuonna 2011 ja sillä on jo lähes 250 työntekijää kaikkialla Ranskassa, etenkin Morbihanissa Navale et Industrie Lorientaise -sivuston kautta. Muutamassa vuodessa ryhmä on pystynyt kehittymään kaikilla puolustusaloilla, olivatpa ne sitten toimintakunnossa, teollisuusalueiden kunnossapidossa tai laitteiden toimituksissa. Nykyään Turgis & Gaillard on perustettu Intiaan ja tekee innovaatioita myös siviiliteollisuudessa, sen SunWave aurinkoalusten kanssa.

SunWave-perheen AAROK-puolustusanalyysi | Amfibiohyökkäys | Sotilaalliset laivaston rakenteet
KRAKENissa esitellyt innovaatiot ovat suurelta osin peräisin Turgis & Gaillard -konsernin SunWave-haarassa tehdystä tuotekehityksestä. SunWave toimittaa jo sähkö-aurinkoaluksia ja tekee valtavia innovaatioita laivastoarkkitehtuurissa.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusanalyysi | Amfibiohyökkäys | Sotilaallinen laivaston rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit