X-GUARD hinattavat houkuttimet, METEOR- ja SCALP-ohjukset: Rafale pian Intiaan toimitettavat tuotteet ovat raskaasti aseistettuja

Muutama päivä sitten, puhuimme Intian ja Kiinan välisestä erittäin kireästä tilanteesta Ladakhin alueella ja tapa, jolla tämä kriisi pakotti Intian ilmavoimat nopeuttamaan Rafaleja lisää samalla venäläisten MiG- ja Sukhoi-koneiden määrää. Perustuen tietoiset intialaiset lähteetNyt on mahdollista ymmärtää Ranskan ponnistelujen laajuus tarjotakseen mahdollisimman nopeasti alkuperäisen toimintakapasiteetin Rafale DH, kaksipaikkainen versio Rafale Intia.

Vuonna 2015 Intia päätti vuosien epäröinnin ja epäonnistuneiden neuvottelujen jälkeen ostaa kiireellisesti 36 taistelulentokonetta. Rafale korvaamaan IAF:n vanhentuneet MiG-21 ja MiG-27. Ensimmäiset Rafale Intiaanit ovat Intian ilmavoimien virallisesti vastaanottama syksyllä 2019 seremoniassa, joka pidettiin Bordeaux-Mérignacissa Intian puolustusministerin Rajnath Singhin läsnä ollessa. Kuitenkin kahdeksan Rafale Intian komennon kaksipaikkaiset päätoimipaikat pysyvät alun perin Ranskassa, missä niitä käytetään täydentämään intialaisten lentäjien koulutusta. Yksi Rafale DH on myös omistautunut erityisesti intialaisille versioille kehitettyjen laitteiden integraatiotestaukseen ja lentotestaukseen.

Rafale Intia lento Defense News | Sotilasliitot | Hävittäjälentokoneita
Kaikki kahdeksan Rafale DH-kaksipaikkaiset ovat jo lähteneet tehtaalta, samoin kuin muutama yksipaikkainen EH. Ensimmäinen DH toimitetaan Intiaan lähipäivinä

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Sotilaalliset liitot | Hävittäjälentokoneita

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit