Ohittamatta Airbus-helikoptereita RACER, eurooppalaiset voisivat ohittaa seuraavan teknologisen harppauksen ilmataisteluissa

Airbus-helikopterien RACER on nopea ja taloudellinen helikopterin mielenosoittaja (Nopea ja kustannustehokas moottori), jota tukee European Clean Sky -hanke. Se oli myös Clean Sky -sivustolla, joka julkaistiin 20. maaliskuuta luettelo RACER-ohjelmasta. Vaikuttaa siis siltä, ​​että ensimmäisen mielenosoittajan kehittämisessä on kaksi merkittävää teknistä vaikeutta, mutta koko ohjelman kalenteria ei pitäisi muuttaa.

Viimeiset säädöt ennen testien alkua

Kaksi elementtiä, joihin merkittävät suunnitteluviiveet vaikuttavat, ovat päävaihde ja sivuakselilinjat. Konkreettisesti viive kertyy loogisesti elementteihin, jotka todella erottelevat RACER: n, nimittäin sen kahteen sivuttaiseen työntöpalkkiin, jotka on kiinnitetty pienten sivuttaissiipien päähän. Kuten teknisen mielenosoittajan pääinsinööri Brice Makinadjian selittää, näiden kahden elementin suunnitteluvaikeudet eivät saisi viivyttää mielenosoittajan kokoamista tai sen ensimmäisen lennon päivämäärää syksyllä 2021. Itse asiassa vaihdelaatikon ja akselilinjojen yleiset mitat ja ulkoiset rajapinnat tunnetaan. Tämän avulla voimme aloittaa RACER-kokoonpanon, johon vielä suunnitellut elementit integroidaan viime hetkellä.

Racer pad rajattu 001 Puolustusanalyysi | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut | Sotilashelikopterien rakentaminen
RACERin tandemromboidaalinen siipi on ohuempi ja tarjoaa enemmän nostoa ja vastuskykyä kuin X3-demonstraattorissa ehdotettu siipi. Turbiinien ja ulkoisten potkurien välinen siirto vaatii kuitenkin vielä vähän työtä.

Ongelmallisten osien yleinen rakenne on jo vahvistettu, ja kestävyysrasitustestausten tulisi tapahtua tulevina kuukausina. Siksi koronavirusepidemian seurauksista johtuvien lisäviiveiden estämiseksi RACERin ensimmäisen lennon odotetaan edelleen olevan vuoden 2021 viimeisellä neljänneksellä.

Airbus-helikopterien RACER


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusanalyysi | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut | Sotilashelikopterien rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit