Kiina reagoi Yhdysvaltojen "provokaatioihin" Kiinan merellä

Vaikka Yhdysvaltain laivasto jatkoi harjoituksia Kiinan merellä ja sen ympäristössä, Kansan vapautusarmeija vastasi suorittamalla merivoimien ampumaharjoituksia samalla alueella sekä sijoittamalla taistelulentokoneita Paracellien saarille ja riutoille rakennettu keinotekoinen pohja. Jos nämä kaksi asevoimaa toistaiseksi välttävät toisiaan ja onnistuvat välttämään laajenemisen, Pekingin ja Washingtonin vastakkainasettelu lisääntyy edelleen tällä alueella, josta on tullut yksi planeetan geostrategisista kuumista kohdista.

Kiinan viranomaiset ovat ilmoittaneet toteuttaneensa ydinaseiden lentotukialuksen USS Nimitzin ja USS Ronald Reaganin harjoittajien iskuryhmien Kiinan merellä toteuttamia harjoituksia. ampumatarvikkeilla harjoittelu Kiinanmerellä, erityisesti JH-7-hyökkäyskoneiden kautta. Ja uhata taistelukoneiden käyttöönottoa keinotekoisille saarille, jotka on rakennettu "puolustamaan Kiinan kansantasavallan" koko aluetta ", erityisesti Paracelle-saarilla. Näyttää kuitenkin siltä, ​​että Peking on päättänyt yhdistää teot sanoihin, koska satelliittikuvat ovat osoittaneet, että Flanker-perheen hävittäjiä oli tänä viikonloppuna lähetetty Yongxingin tukikohtaan Xisha-saarille.

J11B 01 Puolustusuutiset | Hävittäjäkoneet | Voimien käyttöönotto – jälleenvakuutus
J-11B: llä on pitkä kantama (1500 km), suuri kantokyky ja moderni sisäinen elektroniikka, mikä tekee siitä samanlaisen laitteen kuin amerikkalainen F15 C Eagle.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Joukkojen sijoittaminen – Jälleenvakuutus

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit