Indonesia tarjoaa Wienille oston Typhoon itävaltalaiset

- Mainonta -

Asesopimusten maailmassa Intialla on vaikean asiakkaan maine, joka kykenee näyttäviin näkemyksiin ja erittäin vaikeasti neuvoteltavana. Näyttää siltä, ​​​​että Indonesia yrittää kovasti ansaita tällaista mainetta, koska sen puolustustarvikepolitiikkaa on nykyään vaikea lukea. Todellakin, sen jälkeen, kun oli ilmoittanut Su-35:stä, sitten F16V, joka oli kiinnostunut F35:stä ja ilmaisi kiinnostuksensa laivastoon Rafale, Jakarta yllättää kaikki ehdottaa, että Itävalta hankkisi Eurofighter-hävittäjiensä Typhoon. On sanottava, että Indonesian tietysti muutokset ovat usein hämmästyttäviä. Jakarta oli peräkkäin kiinnostunut yksimoottorisista ja kaksimoottorisista hävittäjistä, ilmavoimien hävittäjistä ja monikäyttöisistä hävittäjistä, eurooppalaisista, amerikkalaisista ja venäläisistä hävittäjistä sekä 11-48 lentokoneesta.

Pieni askel taaksepäin on kunnossa. Indonesian puolustusministeri Ryamizard Ryacudu ilmoitti kesäkuussa 2019 allekirjoittaneensa tilauksen 11 venäläiselle Su35-hävittäjälle tarkoitettu korvaamaan F5 Tigers potentiaalirajalla huolimatta CAATSA: han liittyvistä amerikkalaisista uhista. Indonesian ilmavoimien esikuntapäällikkö ilmoitti lokakuussa 2019 2 laivastoa F16V: ta, ja näytti silloin vakuuttuneelta siitä, että Washingtonille ei aiheudu mitään ongelmia hieroa hartioita F16V: llä ja Su35: llä. Tammikuun puolivälissä 2020 Indonesian uuden puolustusministerin Prabowo Subianton vierailun yhteydessä Pariisiin tilaa 48 konetta Rafalesekä Scorpene-sukellusveneet ja Gowind-korvetit. Kolme kuukautta myöhemmin, maaliskuussa, Jakarta ilmoitti saaneensa peruutettiin Su-35-tilaus, palatakseni näihin lausuntoihin muutamaa päivää myöhemmin punnitsemalla Venäjän määräyksen mahdollista peruuttamista jos Washington suostuisi myymään F35-koneita maassa.

Sukhoi Su 35 Defense News | Itävalta | Hävittäjäkoneet
Indonesia tarjoaa Wienille oston Typhoon Itävaltalaiset 3

LOGO meta Defense 70 Puolustusuutiset | Itävalta | Hävittäjälentokoneita

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

- Mainonta -

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit