Rafale : viisi konetta lähti tänä aamuna matkaan Intian Ambalan lentotukikohtaan

Intia ja Kiina ovat olleet läpi kevään alusta syvän sotilaallisen ja diplomaattisen kriisin Himalajalla, joka on jo kuollut kymmeniä. Tässä erityisen kireässä tilanteessa kaksi Aasian suurta suurvaltaa vahvistavat joukkojaan alueella valmistautuakseen mahdolliseen sotilaalliseen vastakkainasetteluun. Kuten olemme jo maininneet erillisessä analyysissäIntian sotilasasennon vahvistamiseen liittyy erityisesti uusien venäläisten lentokoneiden hätäkäsky, mutta ennen kaikkea taistelukoneiden nopeutettu toimittaminen Rafale, jonka on tuottanut ranskalainen Dassault Aviation -konserni.

Viime viikkoina ilmoitetun mukaisesti, viisi konetta Rafale Intian ilmavoimien osanottaja lähti tänä aamuna lentoon Dassault Aviationin työmaalta Mérignacista matkustaakseen uuteen tukikohtaansa Ambalassa Pohjois-Intiassa. Nämä viisi lentokonetta integroivat hyvin nopeasti No 17 -lentueen "Golden Arraows", jossa ne voisivat olla toiminnassa vain muutamassa päivässä. Siksi, jos nykyinen toimitus koskee vain kourallista lentokoneita, se on todellinen tapahtuma Intian ilmavoimille, mutta myös Dassault Aviationille, jolla on edelleen suuria kaupallisia toiveita Intiassa.

DA Rafale IAF Defense News | Hävittäjälentokone | Puolustuslaitoksen viestintä
Ainakin kaksi Rafale Yksipaikkaiset EH-autot ovat osa saattuetta, joka on tällä hetkellä teknisellä välilaskulla Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa. Tällä hetkellä IAF on saanut (Ranskassa) alle tusinan Rafale, mukaan lukien an Rafale Lentokokeisiin omistettu DH ja seitsemän muuta kaksipaikkaista konetta, jotka on tarkoitus toimittaa laivueille.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Puolustuslaitoksen viestintä

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit