Rankaiseeko Trump Berliiniä F35: n ostamatta jättämisestä?

Päätös putosi kuin pilkkari 29. heinäkuuta: Yhdysvaltain presidentti Donald Trump käski vetäytyä 12.000 6400 miestä Saksassa sijaitsevista amerikkalaisista joukkoista, ja tämä tapahtui hyvin rajoitetusti. Annettujen tietojen mukaan 5400 miestä palautetaan Yhdysvaltoihin, kun taas XNUMX miestä siirretään Italiaan ja Belgiaan ja mahdollisesti myöhemmin, Puolaan et Baltian maat. Hyvin henkilökohtaisessa lähestymistavassa Yhdysvaltain presidentti ilmoitti haluavansa "saada Saksan maksamaan", joka ei osallistu riittävästi Natoon, ja että Yhdysvallat oli kyllästynyt ottamaan "kinkkuihin". ("Sucker" presidentin sanoin).

Jos tämä ilmoitus yllättää tempollaan, se ei ole yllätys asiasta, koska Washington oli pitkään uhannut Berliiniä vetäytymällä amerikkalaiset joukot jos viimeksi mainitut eivät kasvattaneet puolustusinvestointejaan (diplomaatti- ja julkisversio) ja jos Saksa ei ottanut tarkastuskirjaa tilatakseen amerikkalaisia ​​puolustustarvikkeita (luottamuksellinen versio) tasapainottamaan Nämä kaksi maata kannattavat suuresti Saksaa sen huippuluokan autojen ansiosta, jotka ovat erittäin suosittuja Atlantin yli. Japani, samassa tilanteessa kuin Saksa, sekä armeijan että talouden kannalta, ei ole epäröinyt osaltaan yli sadan F35A: n ja B: n komento, samoin kuin F15J-laivastonsa nykyaikaistaminen ja sen ilma-alusten puolustaminen liittolaiselleen. Ilmeisesti Berliinin ilmoittama määräys noin XNUMX Super Hornetille ja Growlerille korvaamaan osa Tornado-laivastostaan, joka on omistettu Naton ydiniskuille, ei ole riittänyt rauhoittamaan Washingtonia.

LRASM Super Hornet News Defense | Saksa | sotilaalliset liitot
Berliini on ilmoittanut haluavansa tilata 30 F / A 18 E / F Superhornetsia ja 15 EA18G Growleria korvaamaan osan Tornado-laivastostaan

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Saksa | Sotilaalliset liitot

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit