Saapuminen Rafale Intiassa kohtasi odottamaton suosittu menestys

Kuten ilmoitimme sinulle kolme päivää sitten, viisi Rafale Intian ilmavoimien joukot lähtivät Lounais-Ranskasta päästäkseen ensimmäistä kertaa tukikohtaansa Ambalassa, Pohjois-Intiassa. Kuten voi kuvitella, Intian sotilasviranomaiset odottivat tapahtumaa innokkaasti, sillä Pakistanin väkivaltaisuudet ovat lisääntyneet jo yli vuoden ajan. viime aikoina, Kiinasta. On kuitenkin hämmästyttävää, kuinka suosittua kiihkeyttä Intian ilmavoimien uudet hävittäjät saivat saapuessaan eilen Intiaan.

Vaikka tämä ensimmäinen toimitus Intian maaperällä koskee vain viittä taktista taistelijaa, yhtä modernia kuin ne ovatkin, tapahtuman lähetti melkein kaikki maan tiedotusvälineet ja kuvamateriaali metsästäjien laskeutumisesta Ambalan lentotukikohdassa olisi nähnyt lähes puoli miljardia katsojaa! Tämä median vimma, Intian ja Ranskan lehdistö kommentoivat voimakkaasti, on kuitenkin suhteellisen looginen nykyisessä tilanteessa.

Rafale intia lentotankkaus Sotilaalliset liittoumat | Puolustusanalyysi | Hävittäjälentokoneita
Viisi Rafale Ranskalaiset tankkerit ja sitten intialaiset tankkerit tankkasivat niitä lennon aikana useaan otteeseen. Yksi kolmesta toimituksen tukemiseen käytetystä ranskalaisesta A330 MRTT:stä jatkoi matkaansa Intiaan, jonne se toi lukuisia lääketieteellisiä laitteita osana taistelua covid-19:ää vastaan.

Voittoisa saapuminen


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Military Alliances | Puolustusanalyysi | Hävittäjälentokoneita

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit